Γιατί η 16χρονη «εξαφανίστηκε» από το σπίτι της- Τι «αποκάλυψε» στους αστυνομικούς;

 

 Τους λόγους που την ώθησαν να εξαφανιστεί από το σπίτι όπου ζούσε με τον πατέρα της στην Ασπροβάλτα της Θεσσαλονίκης ανέφερε η 16χρονη Άννα Τερζίδου στους αστυνομικούς του τμήματος Ηλιούπολης όπου εμφανίστηκε χθες.

Όπως λοιπόν είπε η Άννα στην αστυνομία, έφυγε αυτοβούλως από το σπίτι της στη Θεσσαλονίκη, στις 8 Σεπτεμβρίου, γιατί ο πατέρας της ήταν ιδιαίτερα αυταρχικός και αισθανόταν ότι την καταπίεζε.

Η 16χρονη πρόσθεσε ότι δεν έχει σκοπό να μείνει ούτε με τη μητέρα της στην Αθήνα, η οποία είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών.

Αντίθετα κατά το χρονικό διάστημα της εξαφάνισής της φιλοξενούνταν στο σπίτι μιας ξαδέλφης της στην πρωτεύουσα, όπου και επιθυμεί να παραμείνει .

Πλέον την τύχη της 16χρονης θα την καθορίσει η ετυμηγορία του αρμόδιου εισαγγελέα ανηλίκων, ο οποίος καλείται να λάβει υπόψιν και την επιθυμία της νεαρής κοπέλας.

Σε περίπτωση που δεν εγκριθεί η προσωρινή της φιλοξενία από την 35χρονη ξαδέλφη της, τότε η Άννα αναμένεται να μείνει προσωρινά σε κάποιο ίδρυμα ή ξενώνα ανηλίκων, αφού έχει ξεκαθαρίσει στις αρχές ότι δεν θέλει να μείνει με κανέναν από τους γονείς της.

Σχετικά Άρθρα


Αφήστε το σχόλιο σας

*