Γιούχαραν τον Κατρούγκαλο στο Ηράκλειο (Εικόνες και Βίντεο)

0
5

Μετά την Καλάματα, ο Γιώργος Κατρούγκαλος έγινε αποδέκτης αποδοκιμασιών και στο Ηράκλειο της Κρήτης όπου εκπρόσωποι φορέων του επιφύλαξαν «θερμή υποδοχή», κατα την επίσκεψη του στο Επιμελητήριο .

Οι συγκεντρωμένοι φώναξαν συνθήματα κατά της μνημονιακής πολιτικής: «Εεε, ωωω πάρτε τα μνημόνια και φύγετε από δω» ήταν ένα από αυτά,ενώ ακολούθησαν αποδοκιμασίες και γιουχαρίσματα.

αρχείο λήψης (3)

Μάλιστα, όταν ο κ. Κατρούγκαλος πλησίασε τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Στέλιο Βοργιά και τού άπλωσε το χέρι να τον χαιρετίσει, ο Πρόεδρος του ΕΚΗ του γύρισε επιδεικτικά την πλάτη, και ακολούθησε έντονος διάλογος ανάμεσα στους δύο άνδρες.

αρχείο λήψης (5)

Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου ζήτησε να αποσυρθεί το νομοσχέδιο καθώς αποτελεί ταφόπλακα για όλους τους Έλληνες με τον υπουργό Εργασίας ν’ ανταπαντά, πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει, διότι το ασφαλιστικό είναι νόμος του κράτους.

αρχείο λήψης (4)

Ο κ. Βοργιάς ανέφερε ότι με τέτοιες νοοτροπίες δεν μπορούν να καθίσουν στο τραπέζι του διαλόγου ενώ την ίδια ώρα οι παρευρισκόμενοι στο σημείο άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά του νομοσχεδίου και της κυβέρνησης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here