Γηροκομείο για την LGBT κοινότητα ετοιμάζουν οι Βρετανοί

0
8

Με το μότο «Ποιος θα σε φροντίσει όταν γεράσεις;», ο βρετανικός οργανισμός Tonic, θερμός υποστηρικτής των δικαιωμάτων της LGBT κοινότητας, γνωστοποίησε το φιλόδοξο σχέδιο που έχει στα χαρτιά και αφορά στην κατασκευή ενός γηροκομείου για όλους αυτούς τους ανθρώπους.

Ο οίκος ευγηρίας που σχεδιάζει η Tonic βασίζεται σε έναν αντίστοιχο που υπάρχει στην Ισπανία και σύμφωνα με τους υπευθύνους θα είναι ένα «κόσμημα της αρχιτεκτονικής».

Θα έχει λέσχη ταινιών, εστιατόριο, μπαρ, χώρο για πολιτιστικές εκδηλώσεις και εκθέσεις και άλλες εγκαταστάσεις που θα δίνουν τη δυνατότητα σε όσους βρίσκονται εκεί να κάνουν πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες.

Μάλιστα, θα μπορούν να μένουν και άτομα ετεροφυλόφιλα, σε αναλογία όμως 51% μέλη της LGBT κοινότητας.

 

Γηροκομείο για την LGBT κοινότητα ετοιμάζουν και οι Βρετανοί

«Θέλουμε το μέρος να είναι θελκτικό και για άτομα μικρότερων ηλικιών που θα έρχονται εκεί να περάσουν την ώρα τους και να διασκεδάσουν. Θα είναι ωραίο οι άνθρωποι που θα μένουν εκεί να έρχονται σε επαφή και με άλλο κόσμο, όχι μόνο μεταξύ τους» αναφέρει ο Greenshields.

Nα σημειωθεί ότι στη Βρετανία, εκείνοι που ανήκουν στην LGBT κοινότητα και είναι άνω των 50 ετών υπολογίζονται σε περισσότερους από 1.000.000.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here