Γιώργος Παπανδρέου: Θα ήταν κρίμα μετά από τόσες θυσίες, να χρεοκοπήσουμε

0
4

«Χρειάζεται το συντομότερο, να υπάρξει μια συμφωνία, ένας έντιμος συμβιβασμός και οι δύο πλευρές, να προσπαθήσουν αντί των αλληλοκατηγοριών να δουν το συμφέρον, για το πώς θα φτιάξουν μια βιώσιμη χώρα, και όλοι μαζί συλλογικά να δούμε τις προοδευτικές αλλαγές που χρειάζονται για να πάει ο τόπος μπροστά».

Αυτά ανέφερε μεταξύ άλλων σήμερα το μεσημέρι από τα Τρίκαλα, πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ Γιώργος Παπανδρέου, πραγματοποιώντας επίσημη επίσκεψη στην περιοχή.

Ο κ. Παπανδρέου, τόνισε πως «θα ήταν πολύ κρίμα πια, αφού έχουν γίνει αυτές οι θυσίες να πάμε σε μια περιπέτεια νέα, επώδυνη είτε με την έξοδο από το ευρώ, είτε με χρεοκοπία είτε με μια στασιμότητα, ασάφειας, ανασφάλειας και έλλειψης σταθερής πορείας».

Αναφορικά με το ΚΙΔΗΣΟ, είπε πως είναι ένα Κίνημα που θέλει τη συμμετοχή των Ελλήνων στις αποφάσεις, συμμετοχή σε μια προοπτική σιγουριάς και ανάπτυξης. Ενώ, έκανε λόγο για μεγάλη προσπάθεια που χρειάζεται η χώρα για μεγάλες αλλαγές.

Τέλος, δήλωσε πώς θα ξαναβάλουμε τη χώρα σε μια αναπτυξιακή τροχιά, πως θα φτιάξουμε ένα κράτος επιτέλους, που θα υπηρετεί τον ελληνικό λαό και όχι τα ειδικότερα, μικρότερα ή μεγάλα συμφέροντα, πελατειακά, σπαταλώντας το βιος, τον πλούτο του ελληνικού λαού και της χώρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here