Γκάφα ολκής από την Ραχήλ: Η οργισμένη απάντησή της σε δήθεν tweet του προέδρου της ΕΡΤ

0
10

Eπίθεση στον πρόεδρο της ΕΡΤ Διονύση Τσακνή εξαπέλυσε η Ραχήλ Μακρή, εξοργισμένη από το γεγονός ότι η χθεσινή συνέντευξη της πρώην Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου δεν μεταδόθηκε από την ΕΡΤ.

Η κ. Μακρή αναδημοσίευσε άρθρο το οποίο επικαλούνταν δήθεν tweet του προέδρου της ΕΡΤ ότι η συνέντευξη Τύπου της κυρίας Κωνσταντοπούλου δεν μεταδόθηκε κατόπιν άνωθεν πολιτικής παρέμβασης.

«Από πότε κύριε Τσακνή παίρνετε εντολές από πολιτικούς για τη μετάδοση συνεντεύξεων; Από πότε φιμώνετε η άποψη πολιτικών με εντολές από δημόσια κανάλια που πληρώνει ο ελληνικός λαός», έγραψε η πρώην βουλευτής, κάνοντας τεράστια γκάφα, καθώς το tweet στο οποίο βασίστηκε το άρθρο που αναδημοσίευσε προερχόταν από προφίλ-τρολ του Διονύση Τσακνή.

Μετά το θέμα που δημιουργήθηκε,  η ΕΡΤ εξέδωσε  ανακοίνωση, στην οποία  αναφέρει:

«Σχετικά με αναρτήσεις σε ιστολόγια για δήθεν διακοπή της μετάδοσης από την ΕΡΤ της συνέντευξης που παραχώρησε η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου, το Γραφείο Τύπου της ΕΡΤ Α.Ε. επισημαίνει τα κάτωθι: Ο Πρόεδρος ΔΣ της ΕΡΤ Α.Ε. κύριος Διονύσης Τσακνής δεν διατηρεί προσωπικό λογαριασμό στο Twitter ή σε οποιοδήποτε άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Είναι λοιπόν αυτονόητο ότι ο «συντάκτης» της «αποκλειστικής» αυτής είδησης χρησιμοποίησε έναν ψεύτικο λογαριασμό, χωρίς ασφαλώς να μπει στη διαδικασία να διασταυρώσει την «είδηση» ούτε να  απευθυνθεί στη διοίκηση της ΕΡΤ Α.Ε., ώστε να λάβει αξιόπιστη ενημέρωση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here