Γκλέτσος προς ομοφυλόφιλα παιδιά: Θέλω να γίνω ο πνευματικός σας πατέρας

0
6

 

Ήταν πριν από λίγες εβδομάδες όταν ο Απόστολος Γκλέτσος εμφανίστηκε σε μια τηλεοπτική εκπομπή, αποκαλύπτοντας ότι έχει κάνει σεξ και με άνδρες.

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε στο antivirus για τους λόγους που προέβη σε αυτή την αποκάλυψη, καθώς και για τις θέσεις του για την ομοφυλοφιλική κοινότητα. Επισημαίνει πως θα ήθελε να αποτελέσει πρότυπο για κάποια νέα παιδιά που φοβούνται ή ντρέπονται για τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό, ενώ δεν θα τον πείραζε να τον βλέπουν κι ως τον πνευματικό τους πατέρα.
Ξεκαθαρίζει πως αν γινόταν πρωθυπουργός θα καταργούσε όλες τις διακρίσεις

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Υπήρχε τον τελευταίο καιρό μια περιρρέουσα κατάσταση με αφορμή το σύμφωνο συμβίωσης. Βγήκε από κάποιους ως πρώτο στην ατζέντα, με αρκετούς να διαφωνούν έντονα και να δημιουργούν κάποιες μεγάλες αντιπαραθέσεις. Υπάρχουν κι όμως αυτοί που κανείς δεν τους ρωτάει, όταν συμβαίνουν αυτές οι αντιπαραθέσεις. Κάποιες αγνές ψυχές που ακόμα δεν έχουν βρει τη δύναμη να βγουν στη ζωή και πληγώνονται βαθιά. Κάποιοι τέτοιοι άνθρωποι επικοινώνησαν μαζί μου….το 2016 ο σεξουαλικός προσανατολισμός, δεν πρέπει να παίζει κανέναν μα κανέναν ρόλο στο πως πρέπει να βλέπει κάποιον η κοινωνία, η οικογένεια αλλά και το ίδιο το κράτος….όλα αυτά τα παιδιά που αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα, να βρουν στο πρόσωπό μου -γιατί είμαι 50 χρόνων και νομίζω δυναμικός αρκετά – μια αγκαλιά, έναν πνευματικό πατέρα. Πρέπει να τελειώνουμε με το παραμύθι αυτό«.

Ενώ στο αν ήθελε να λειτουργήσει ως πρότυπο απάντησε πως » Εμένα με νοιάζει το παιδί. Που μπορεί να είναι 16χρονο και να το τρελαίνουν, να το φοβίζουν και να του δημιουργούν bullying μέσα στην ίδια του την οικογένεια. Θέλω να δει εμένα που όλοι λένε “να ο άνδρας ο έτσι κλπ”, ότι να δεν φοβάμαι να το πω. Και να τελειώνουμε. Νομίζω ότι ήταν ιερό αυτό που έκανα και να σου πω, νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου«.

Στο τι θα έκανε για την ομοφυλοφιλική κοινότητα σε περίπτωση που γινόταν πρωθυπουργός ο δήμαρχος Στυλίδας ήταν απόλυτος: Θα καταργούσε όλες τις διακρίσεις.

Σε ότι αφορά στο θέμα της υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια απάντησε πως «δυστυχώς το ελληνικό κράτος δεν έχει τη δυνατότητα να ελέγχει τις διαδικασίες της παιδοθεσίας. Και πρόσεξε δεν μιλάω μόνο για τα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά και για τα ετερόφυλα. Πρέπει πρώτα να ωριμάσουν οι δομές, να είμαστε 100% σίγουροι ότι το παιδί ελέγχεται, ώστε να ξέρουμε πως περνά και πως είναι. Επειδή δεν υπάρχει αυτό στην Ελλάδα και επειδή πολλά γίνονται και ακούγονται, θα έλεγα ότι η διαδικασία αυτή πρέπει να είναι πολύ δύσκολη για όλους. Αν τώρα οι διαδικασίες είναι ασφαλείς και όπως θα έπρεπε να είναι, δεν έχω κανένα μα κανένα πρόβλημα. Κανένα!!! Πρέπει να αξιολογούνται οι δομές. Δεν είναι αστείο η παιδική ψυχή. Δεν έχω πρόβλημα να δίνεται και σε μονογονεϊκές οικογένειες. Μια γυναίκα ή ένας άνδρας μόνος να δημιουργήσει οικογένεια».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here