Γλέζος: Απαράδεκτη η συμφωνία – Να συνέλθει η ηγεσία του κόμματος

0
5
HǍm؞� ᭾맲 ëݦﲬ 尩ꥶ᫞򠴯��봟ﵠŰ骱ᴥߡ򠴯��ᳬ⦆ӕщƁ.(EUROKINISSI-ÅّÉ`Ё́ÏЏՋϕ)

«Είναι απαράδεκτη αυτή η συμφωνία. Να αντιδράσουν οι σύντροφοι στις επιλογές του ενιαίου κόμματος. Καλώ την ηγεσία να συνέλθει. Αυτή είναι μια επιλογή της ηγεσίας του κόμματος» δήλωσε το ιστορικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος, στο MEGA.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένας οργανισμός. Το ενιαίο κόμμα έχει διασπαστεί στα τρία. Αυτοί που είναι στο Μαξίμου, η ομάδα του Λαφαζάνη και η ΚΟΕ. Ευελπιστώ, ο Τσίπρας να ταυτιστεί με την ιστορία του και να απεγκλωβιστεί από ορισμένες καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί στο Μαξίμου» είπε στη συνέχεια.

Για το ενδεχόμενο συμμετοχής του στο κόμμα Λαφαζάνη σημείωσε: «Έχω πει ότι για μένα η μορφή του νομίσματος δεν ανατρέπει τον ρόλο του νομίσματος. Εγώ στις εκλογές θα είμαι με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ και τα οράματά του. Ούτε από την πλατφόρμα, ούτε από αυτούς που βρίσκονται στο Μαξίμου δεν εκφράζονται τα οράματα του κόμματος».

Ο κ. Γλέζος υπογράμμισε ότι «αφέντης είναι τα μέλη του κόμματος και πρέπει να ακουστούν» και υποστήριξε ότι κάποιοι του έχουν πει να σκάσει. «Μου έχουν πει κάποιοι «σκάσε». Τι θέλει κι ανακατεύεται ο γέρος και εγώ τους απαντώ με ρήσεις του Σόλωνα, ότι πολίτης είναι αυτός που έχει υποχρέωση να ανακατεύεται στα κοινά» είπε χαρακτηριστικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here