Γονείς 3χρονης κατηγορούν 5χρονο για… σεξουαλική επίθεση

0
13

Ένα πεντάχρονο αγοράκι σε παιδικό σταθμό στην πόλη Λινζ στην Αυστρία κατηγορούν για σεξουαλική παρενόχληση της 3χρονης κόρης τους οι γονείς της, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Οι γονείς του 3χρονου κοριτσιού κατήγειλαν στην αστυνομία ότι το παιδί επέστρεψε σπίτι και είχε στο εσώρουχο του ένα τουβλάκι Lego στο εσώρουχό της. Όπως ανέφεραν στους αστυνομικούς ο 5χρονος έκανε σεξουαλική επίθεση στην κόρη τους βάσει αυτού, αλλά και άλλων περιστατικών, όπως ανέφερε η εφημερίδα Austrian Krone.

Η αστυνομία διεξήγαγε έρευνα στον παιδικό σταθμό και μετά την ολοκλήρωση τς διαδικασίας κατέθεσε την έκθεση στονε ισαγγελέα για να αποφασίσει εάν θα κινήσει διαδικασία δίωξης του… δράστη.

Ωστόσο, ο εισαγγελέας ολοκλήρωσε την έρευνα και απλά κοινοποίησε την υπόθεση στις υπηρεσίες πρόνοιας και στη διακστική υπηρεσία ανηλίκων.

Μάλιστα όπως είπε ο εκπρόσωπος του γραφείου του εισαγγελέα «σε υποθέσεις που αφορούν σε νέα παιδιά και ιδίως σε ένα μικρό παιδάκι ποτέ δεν ασκείται δίωξη. Υπάρχουν εξαιρέσεις για μεγαλύτερα παιδιά, αλλά συνήθως δεν υπάρχει καμία δίωξη».

Οι γονείς του κοριτσιού, αποθαρρυμένοι από την απόφαση του εισαγγελέα φέρεται να αποφάσισαν να μετακινήσουν το παιδί τους σε άλλο νηπιαγωγείο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here