ΓΣΕΕ για προπηλακισμό Παναγόπουλου: Μεμονωμένο περιστατικό

0
7

 

Μεμονωμένο περιστατικό από άτομα «μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού» χαρακτηρίζει τον προπηλακισμό που δέχτηκε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος, η Συνομοσπονδία σε ανακοίνωσή της.

Παράλληλα, κάνει λόγο για κίνηση που προσφέρει «καλές υπηρεσίες» στην κυβέρνηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ:

Οι προσπάθειες μετρημένων στα δάχτυλα του ενός χεριού ατόμων, που καμία σχέση δεν είχαν με το επιστημονικό προσωπικό της χώρας, δε μπορούν να υπονομεύσουν την παρουσία της ΓΣΕΕ στο Συλλαλητήριο των Επιστημονικών φορέων, κατά της ασφαλιστικής απορρύθμισης που προωθεί η κυβέρνηση.

Τέτοιου είδους μεμονωμένα περιστατικά μόνο «καλές υπηρεσίες» σε Κυβέρνηση και Δανειστές μπορούν να προσφέρουν.

Η Συνομοσπονδία διαμηνύει προς κάθε κατεύθυνση, ότι κανείς και με κανέναν τρόπο δε μπορεί να «σπάσει» το κοινό μέτωπο του αγώνα όλων των κοινωνικών ομάδων της χώρας, ενάντια στις καταστροφικές κυβερνητικές και μνημονιακές πολιτικές.

Είναι απόφαση της ΓΣΕΕ, στο πρόσφατο Γενικό της Συμβούλιο, να ενώσει τη φωνή διαμαρτυρίας της και με τους επιστημονικούς φορείς της χώρας (γιατρούς, δικηγόρους, μηχανικούς) και θα συνεχίσει να το κάνει, σε έναν αγώνα που όπως όλα δείχνουν θα είναι μακρύς και δύσκολος.

Για τη ΓΣΕΕ η ενότητα, η μαζικότητα και η αγωνιστικότητα είναι η μόνη λύση και αποτελεί μονόδρομο για τους εργαζόμενους, ώστε να μην περάσουν οι κυβερνητικοί σχεδιασμοί που εξαθλιώνουν κοινωνία και οικονομία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here