Η Αυγή Βουτσινά πέταξε μια κότα στην αυλή του Μαξίμου…

kota1

 

 

Και ενώ όλοι στο Μέγαρο Μαξίμου ανέμεναν την άφιξη του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό… εμφανίστηκε μια κότα!

Μια γυναίκα που δεν είχε γίνει αντιληπτή από την Ασφάλεια έφθασε μέχρι την καγκελόπορτα και πέταξε μέσα στην αυλή μια κότα.

kota1

Η γυναίκα φορούσε μία μπλούζα στην οποία αναγραφόταν: «Παριστάνετε τους κόκορες αλλά είστε κότες». Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για την Αυγή Βουτσινά, η οποία συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Συντάγματος.

Η ίδια γυναίκα, τον περασμένο Οκτώβριο κατά την ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής, είχε διακόψει την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα φωνάζοντας «ο λαός δεν ψήφισε μνημόνια, είπε όχι στο δημοψήφισμα κ.Τσίπρα», ενώ κρατούσε και μία μπλούζα που έγραφε «βρωμάτε προδότες».

τον περασμένο Οκτώβριο κατά την ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής διέκοψε την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα φωνάζοντας «ο λαός δεν ψήφισε μνημόνια, είπε όχι στο δημοψήφισμα κ.Τσίπρα», ενώ κρατούσε και μία μπλούζα που έγραφε «βρωμάτε προδότες».

 

Σχετικά Άρθρα


Αφήστε το σχόλιο σας

*

code