Η αγωνιώδης προσπάθεια μοτοσικλετιστή να σταματήσει το φορτηγό (ΒΙΝΤΕΟ)

0
6

 

Ένας μοτοσικλετιστής επιχείρησε να σταματήσει το φορτηγό, που έπεσε χθες το βράδυ πάνω στο πλήθος στη Νίκαια, προσπαθώντας να ανοίξει την πόρτα του οχήματος που κινούνταν με χαμηλή ταχύτητα στην Προμενάντ ντεζ Ανγκλέ, αλλά έπεσε στη διάρκεια της προσπάθειάς του, σύμφωνα με την αφήγηση του γερμανού δημοσιογράφου Ρίχαρντ Γκούτγιαρ.

«Βρισκόμουν στο μπαλκόνι (ενός ξενοδοχείου) που βλέπει στην Προμενάντ ντεζ Ανγκλέ και κοιτούσα τους ανθρώπους που γιόρταζαν (την 14η Ιουλίου), όταν ξαφνικά ένα φορτηγό κινήθηκε προς την κατεύθυνση του πλήθους«, αφηγήθηκε τηλεφωνικά στο Γαλλικό Πρακτορείο από το Βερολίνο.

«Οδηγούσε πολύ αργά, αυτό ήταν το εντυπωσιακό«, συνέχισε αυτός ο ανεξάρτητος δημοσιογράφος. «Και τον ακολούθησε ένας μοτοσικλετιστής που κινήθηκε πίσω του και ο μοτοσικλετιστής προσπάθησε να τον περάσει και προσπάθησε μάλιστα να ανοίξει την πόρτα του οδηγού του φορτηγού», εξήγησε ο Γκούτγιαρ, ο οποίος γύρισε επίσης ένα βίντεο με το κινητό του, το οποίο μεταδόθηκε από το δημόσιο γερμανικό δίκτυο ARD.

«Όμως έπεσε κάτω από τις ρόδες του φορτηγού«, εξήγησε.

https://youtu.be/FM1NSykXk18

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here