Αποκάλυψη: Η Άμπερ διατηρούσε επίσημη ομοφυλοφιλική σχέση πριν τον Ντεπ

0
5

 

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το μοντέλο Άμπερ Χερντ μετά την είδηση του διαζυγίου της με τον ηθοποιό Τζόνι Ντέπ.

Την ώρα που δε λένε να κοπάσουν τα δημοσιεύματα με τους ισχυρισμούς και της καταγγελίες της Χερντ περί άγριου ξυλοδαρμού της από τον διάσημο σύζυγό της και άλλα αφήνουν σαφή υπονοούμενα περί εκβιασμού του Ντεπ με στόχο τη μεγάλη περιουσία του αποκαλύπτεται ομοφυλοφιλικός δεσμός της που είχε λάβει επίσημη μορφή πριν παντρευτεί τον ηθοποιό.
Πριν από το 2014, που γνώρισε τον Ντεπ  και ήδη από το 2008 η Χερντ  διατηρούσε δεσμό με την φωτογράφο  Τασία Βαν Ρι. Τότε ο γάμος μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου δεν ήταν νόμιμος στις ΗΠΑ και στην πολιτεία της Καλιφόρνια. Τώρα προκύπτει πως οι δυο τους είχαν κάνει ένα γάμο, αισθάνονταν παντρεμένες και μάλιστα η Άμπερ είχε υποβάλει επίσημη αίτηση και άλλαξε το όνομά της σε Άμπερ Βαν Ρι. Στην αίτηση μάλιστα ανέφερε πως η αιτία είναι η «domestic partnership», δηλαδή σύντροφος στο πλαίσιο ελεύθερης σχέσης συμβίωσης. Παράλληλα πηγή αναφέρει πως το 2011 οι δυο τους έκαναν και κανονικό γάμο στη Νέα Υόρκη αλλά δεν προχώρησαν τη νομική διαδικασία για να τον κάνουν επίσημο. Στη Νέα Υόρκη το 2011 υπήρχαν ήδη τα σύμφωνα συμβίωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here