Η Angelina Jolie απέλυσε τη νταντά γιατί φλέρταρε με τον άντρα της

0
24

 

Ακόμα και η Angelina Jolie δεν μπόρεσε να ξεφύγει από την «περίφημη» πλέον ιστορία  της νταντάς που καλοκοίταζε το αφεντικό της που δεν ήταν βέβαια άλλος από τον Brad Pitt.

Η πανέμορφη ηθοποιός απέλυσε την νταντά των παιδιών της, όταν την έπιασε να φλερτάρει με τον σέξι σύζυγό της.

Αρχικά, η Angelina ήταν πολύ ικανοποιημένη από την νταντά και τη σχέση που είχε δημιουργήσει με την οικογένεια. Όμως, γρήγορα η ηθοποιός άρχισε να παρατηρεί μια παράξενη συμπεριφορά που την ενόχλησε.

Σύμφωνα με την πηγή που δημοσίευσε το γεγονός, η νταντά και ο γοητευτικός ηθοποιός είχαν δημιουργήσει μια ιδιαίτερα φιλική σχέση μεταξύ τους, αν και, όπως τονίζει, ο Brad Pitt είναι πάντα φιλικός με το προσωπικό. Η Jolie παρατήρησε ότι όποτε ο συζυγός της πήγαινε για κολύμπι στην πισίνα, η νταντά τον ακολουθούσε. Οι υποψίες δεν άργησαν να εμφανιστούν, αλλά το ποτήρι ξεχείλισε όταν η Jolie βρήκε τον Pitt να έχει βγει από το ντους με μια πετσέτα μόνο τυλιγμένη γύρω του και να πίνει χυμό στην κουζίνα, όπου βρισκόταν και η νταντά, με ένα χαμόγελο ως τα αυτιά.

Η Jolie δεν άργησε να έρθει σε κατά μέτωπον αντιπαράθεση με την νταντά, ο καβγάς πήρε διαστάσεις και το αποτέλεσμα ήταν η νεαρή κοπέλα να μαζέψει άρον άρον τα πράγματά της και να φύγει από την έπαυλή τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here