Η απάντηση Πορτοσάλτε «προς το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ»

0
28

 

 Mε μπαράζ αναρτήσεων στον λογαριασμό του στο Twitter ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε απαντάει στην επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του με Non paper το Μαξίμου, αλλά και στην χθεσινοβραδινή επιθετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Αφορμή για την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση με γνωστούς δημοσιογράφους στάθηκαν τα δημοσιογραφικά ερωτήματα σχετικά με την τραγωδία στην Αίγινα.

Αναλυτικότερα, ο Άρης Πορτοσάλτε στον λογαριασμό του στο Twitter είχε αναρωτηθεί: Ο κάπτεν σύντροφος Θ. Δρίτσας που γνωρίζει τη δεινότητα του χειριστή του ταχύπλοου, ανέλαβε την υπεράσπιση του;
Θαλασσόλυκος υπουργός.. ,ενώ σε δεύτερη ανάρτηση είχε αναφέρει «Ο Στ.Θεοδωράκης ζητά άρση τηλεφωνικού απορρήτου για τους επιβαίνοντες στο σκάφος στην Αίγινα!
Τι έγινε,οδηγούσε ΣΥΡΙΖόπουλο κ το καλύπτουν;».

Σε ανακοίνωση χθες ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε τον γνωστό δημοσιογράφο ως συκοφάντη ενώ πριν από λίγη ώρα σε κυβερνητικό non paper έγινε λόγος για αυτοεξευτελισμό του.

Ο Άρης Πορτοσάλτε δε δίστασε και απάντησε πάλι μέσω Twitter.
Έγραψε αρχικά:
«Προς το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ: Γιατί τόσος πανικός;
Από πότε το δημοσιογραφικό ερώτημα αποτελεί συκοφαντία; Θέλετε πάντα εναν βολικό εχθρό..»

Επανήλθε λίγη ώρα αργότερα κάνοντας λόγο για ανεξέλεγκτο πανικό εκ μέρους της κυβέρνησης, σχολιάζοντας:
Γελάω με την κυβ. ανακοίνωση περί..αυτοεξευτελισμού,μετα τα δημοσιογραφικά ερωτήματα μου για το δυστύχημα στην Αίγινα! Ανεξέλεγκτος πανικός..

Και κατέληξε γράφοντας: Στοχοποιημένος για άλλη μια φορά απο το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ!
Σύντροφοι, τελειώνει ο σανός μου φαίνεται..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here