Η απάντηση της Δήμητρας στη Μαργαρίτα: «Σε μένα ο Ανδρέας ήταν απόλυτα πιστός»

0
10
Îåêßíçóáí ïé åñãáóßåò ôïõ 6ïõ Óõíåäñßïõ ôïõ ÐÁÓÏÊ. Óôçí öþôï äéáêñßíïíôáé ç Ìáñãáñßôá ÐáðáíäñÝïõ (Á) êáé ç ÄÞìçôñá ÐáðáíäñÝïõ (Ä).

 

  Στην αντεπίθεση περνά η Δήμητρα Λιάνη, ετοιμάζοντας την δική της απάντηση στο βιβλίο της Μαργαρίτας Παπανδρέου, «Έρωτας και Εξουσία», όπου μεταξύ άλλων την αποκαλεί «αεροσυνοδό» και την περιγράφει ως «πόρνη» που ξεμυάλισε τον τότε Πρωθυπουργό, ενώ περιλαμβάνει και μια ειρωνική αναφορά, χωρίς να κρύβει την χαρά της όταν έμαθε πως κάποιος είχε δώσει στο γαϊδούρι του, το όνομα «Μιμή».
Μετά τα παραπάνω, τα τηλέφωνα της Δήμητρας Λιάνη έχουν «σπάσει», αλλά εκείνη αρνείται να πει το παραμικρό:

«Δεν θέλω να σχολιάσω απολύτως τίποτα. Ουδέν σχόλιο» λέει σε όσους την ρωτούν.

Ωστόσο στο φιλικό της περιβάλλον σύμφωνα με την «Real News», ανοίγει την καρδιά της και λέει:

«Ήταν αναμενόμενα για μένα όλα αυτά. Η επιθετικότητα που είχα εισπράξει χρόνια ολόκληρα, ήξερα ότι θα έβγαινε στην επιφάνεια. Ότι θα έσπαγε το απόστημα».
Τι λέει όμως για τους ισχυρισμούς της Μαργαρίτας ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν άπιστος και εξαρτημένος από το sex;

«Δεν ξέρω τι έκανε με όλες τις άλλες. Σε μένα πάντως ήταν απόλυτα πιστός» φέρεται να λέει η Δήμητρα, επιμένοντας πως:

«Σε αυτό είμαι απόλυτα κάθετη. Ο Ανδρέας ήταν απόλυτα πιστός σε μένα. Ζούσαμε μαζί 24 ώρες το 24ωρο για 10 χρόνια και 54 ημέρες».
Για να καταλήξει τονίζοντας πως «τρεις γιοί βλέπουν την μητέρα τους να αποδομεί την πολιτική ιστορία του πατέρα τους και χασκογελούν σαν να είναι κατόρθωμα. Αυτό θα ενοχλήσει τον ελληνικό λαό».

Αυτά λέει σε άτομα του φιλικού της περιβάλλοντος η Δήμητρα, γιατί επίσημα αναμένεται να μιλήσει μέσω του νέου της βιβλίου «Η Οργή του Ανδρέα», το οποίο μόλις παρέδωσε στις εκδόσεις «Λιβάνη» και θα έχει κυκλοφορήσει μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here