Η Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου ψάχνει για δουλειά

0
41

 

Η χήρα του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Δήμητρα Λιάνη- Παπανδρέου τα φέρνει πολύ δύσκολα πέρα και γι’αυτό φαίνεται να προσπαθεί να βρει δουλειά να εργαστεί ώστε να μπορεί να επιβιώσει οικονομικά.

Σύμφωνα με το ένθετο «Secret» της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, αναγνωρίζει ότι είναι δύσκολη εποχή για αναζήτηση εργασίας, όμως, όπως δηλώνει η ίδια στο στενό φιλικό της περιβάλλον, είναι αποφασισμένη να μη μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.

Αυτό το χρονικό διάστημα, απευθυνόμενη σε φίλους και γνωστούς, ψάχνει για δουλειά και στον ιδιωτικό τομέα τόσο για να επιβιώσει όσο και για να αρχίσει να αποπληρώνει τα χρέη της.
Μάλιστα αυτό που έχει υπόψη της και θεωρεί ισχυρό προσόν της είναι η πολιτική της εμπειρία.

Η Δήμητρα Λιάνη- Παπανδρέου όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, είχε την ευκαιρία να «θητεύσει» δίπλα σε έναν πανίσχυρο και χαρισματικό πολιτικό ηγέτη, αλλά και να διευθύνει παράλληλα το πρωθυπουργικό του γραφείο. Η ίδια γνωρίζει καλά τις διαδικασίες, αλλά και την οργάνωση – διοίκησης ενός πολιτικού γραφείου, καθώς κρατούσε στα χέρια της την κυβερνητική πολιτική και το πρόγραμμα επαφών του Ανδρέα Παπανδρέου. Πάντως, όπως πολλές φορές έχει ομολογήσει και η ίδια, οι πολιτικοί της φίλοι και όχι μόνο της γύρισαν την πλάτη εδώ και πολλά χρόνια. Λίγοι είναι οι άνθρωποι που εμπιστεύεται και στους οποίους μπορούσε να απευθυνθεί, ελπίζοντας στη βοήθειά τους.

Τη δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου μαρτυρά και το γεγονός ότι στις 13 Ιουλίου, έχει προγραμματιστεί να βγει για δεύτερη φορά σε πλειστηριασμό το ένα από τα τρία σπίτια που της ανήκουν στο παλιό συγκρότημα της «ροζ» βίλας στην Εκάλη.

Η τιμή εκκίνησης αυτή τη φορά θα είναι 500.000 ευρώ αντί για 1,2 εκατομμύρια ευρώ και τα χρήματα αφορούν οφειλές της για ενοίκια από το σπίτι όπου έμενε για αρκετό καιρό μέχρι να ολοκληρωθεί το συγκρότημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here