Η…ερμηνεία Λαφαζάνη για τους «Παραιτηθείτε»: Δεκανίκι του Τσίπρα

0
6

 

Τη δική του ερμηνεία για το κίνημα Παραιτηθείτε έδωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης κατά την περιοδεία του στην Καβάλα, όπου θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση.

Σε ανακοίνωση της ΛΑΕ, αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι το «»παραιτηθείτε» δεν ενοχλεί, αλλά είναι δεκανίκι και στήριγμα του Αλέξη Τσίπρα και της ομάδας του», ενώ ο κ. Λαφαζάνης ανέφερε ότι «το πολυδιαφημισμένο «παραιτηθείτε» δεν ενοχλεί καθόλου την κυβέρνηση και τον Τσίπρα. Αντίθετα ο Αλέξης Τσίπρας και η ομάδα του παρακαλάει να βρίσκονται απέναντι του, ως δήθεν αντίπαλοι, ψευτοκινήματα που στηρίζουν τα μνημόνια και τη λιτότητα και το μόνο που ενδιαφέρονται είναι να διαδεχθεί τον Τσίπρα ο Μητσοτάκης, για να συνεχίσει την μνημονιακή λεηλασία από κει που την άφησε ο νεομνημονιακός ΣΥΡΙΖΑ».

Σημείωσε, επίσης, ότι «»κινήματα» που στηρίζουν τα μνημόνια και τη συνέχεια τους μόνο ειρωνικά σχόλια μπορούν να προκαλούν και να γίνονται πεδίο δόξης λαμπρόν για εύκολες επιθέσεις από τους διάφορους εξωνημένους υπουργούς της σημερινής κυβέρνησης του ψεύδους και της πολιτικής απάτης» ενώ απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες να συμμετάσχουν «σε μεγάλες συγκεντρώσεις και διαμαρτυρίες την 5η του Ιούλη, επέτειο του μεγάλου «όχι» στο περσινό δημοψήφισμα, προκειμένου να αναδειχθεί ότι αυτό το μεγάλο και περήφανο «όχι» στα μνημόνια δεν έχει γίνει παρελθόν αλλά παραμένει όσο ποτέ επίκαιρο και μπορεί να γίνει νικηφόρο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here