Η ΕΡΤ μεταδίδει πληροφορίες ότι βρέθηκαν συντρίμμια του αεροσκάφους ΝΑ της Κρήτης

0
12

 

Η ΕΡΤ μεταδίδει πληροφορίες ότι τα ελληνικά αεροσκάφη που λαμβάνουν μέρος στην επιχείρηση Search and Rescue για την πτήση της EgyptAir που επισήμως θεωρείται εξαφανισμένη εντόπισαν δύο μεγάλα κομμάτια χρώματος πορτοκαλί,που εικάζεται ότι ανήκουν στο χαμένο Airbus A-320.

Τα δύο μεγάλα αντικείμενα πορτοκαλί χρώματος φαίνεται πως βρέθηκαν 230 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά της Κρήτης. Η πληροφορία δόθηκε στις ελληνικές αρχές από αιγυπτιακό αεροσκάφος τύπου C-295 το οποίο συμμετέχει στις έρευνες.

Τα ευρήματα εντοπίστηκαν από το αιγυπτιακό αεροσκάφος περίπου στις 15:20 και στις 15:25, σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Αντίστοιχες αναφορές, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην ΕΡΤ, φαίνεται να έχει λάβει και ο Θάλαμος Επιχειρήσεων του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας/ Λιμενικό Σώμα/ Ελληνική Ακτοφυλακή.

Σύμφωνα με την βρετανική Mirror, στο πλαίσιο της επιχείρησης έρευνας και διάσωσης εντοπίστηκαν δύο σοροί που η εφημερίδα εικάζει ότι μπορεί να ανήκουν σε κάποιους από τους επιβαίοντες της μοιραίας πτήσης Παρίσι-Κάιρο.

Μέχρι αυτή την ώρα προφανώς και δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί με επίσημο τρόπο εάν πράγματι έχουν βρεθεί τμήματα του εξαφανισμένου αεροσκάφους ούτε και η πληροφορία της Mirror ότι μπορεί να εντοπίστηκαν δύο σοροί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here