Απίστευτη FIBA αποβάλλει την Εθνική Ελλάδος από το Eurobasket 2017

0
15

Η FIBA ενημέρωσε με επιστολή της την Ομοσπονδία της Σλοβενίας για την αποβολή της Εθνικής της ομάδας από το Eurobasket, με τον Ισραηλινό Ντέιβιντ Πικ να υποστηρίζει πως το ίδιο έχει συμβεί και με την περίπτωση της Ελλάδας.

Πριν λίγες ώρες η FIBA ενημέρωσε με επιστολή της την Ομοσπονδία της Σλοβενίας πως αποβάλλεται από όλες τις διοργανώσεις σε επίπεδο Ανδρών, λόγω της επιλογής των συλλόγων της χώρας να αγωνιστούν στο EuroCup και όχι το Champions League.

Λίγο αργότερα,  ο Ισραηλινός δημοσιογράφος, Ντέιβιντ Πικ, με ανάρτησή του στο Twitter, υποστηρίζει πως με βάση τι πηγές του, το ίδιο έχει συμβεί και με αρκετές ακόμα χώρες, μεταξύ των οποίων αναφέρει και την Ελλάδα.

«Η FIBA τιμώρησε με αποβολή τις παρακάτω ομοσπονδίες από το Eurobasket 2017: Σερβία, Κροατία, Τουρκία, Ρωσία, Ισπανία, Λιθουανία, Ελλάδα, Ιταλία, Ισραήλ, Μαυροβούνιο, FYROM, Βοσνία, Σλοβενία, Πολωνία», τονίζει.

Source: FIBA has suspended these federations from EuroBasket 2017: SRB, CRO, TUR, RUS, ESP, LTU, GRE, ITA, ISR, MON, MKD, BIH, SLO, POL.

Italy suspended as well. 14 countries suspended by FIBA from Eurobasket 2017


Τι σημαίνει αυτό; Η FIBA βάζει μπροστά την απειλή της και αποκλείει όλες τις εθνικές ομάδες των παραπάνω Ομοσπονδιών απ’ όλες τις διοργανώσεις, κάτι που σημαίνει ότι οι εθνικές δεν θα έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν σε καμία μεγάλη διοργάνωση.

 

Πηγή: gazzetta.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here