Η ιστορία πίσω από το κατεψυγμένο πτώμα στην Καλλιθέα

0
4

Τον νεκρό άνδρα που εντόπισε δικαστικός επιμελητής μέσα στο ψυγείο του σπιτιού του στην Καλλιθέα, αναγνώρισε ο αδελφός του, αφού είχε ολοκληρωθεί η φυσική διαδικασία «ξεπαγώματος», προκειμένου να μην αλλοιωθούν στοιχεία που θα διευκόλυναν τη σύλληψη των δραστών.

Υπενθυμίζεται ότι η σορός του άτυχου 63χρονου ναυτικού Βασίλη Κοκκίνη για σχεδόν ένα χρόνο, ήταν τυλιγμένη με σεντόνι και σακούλες, ενώ το πτώμα ήταν φιμωμένο και δεμένο χειροπόδαρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες και μαρτυρίες, ο ναυτικός, που βρισκόταν σε διάσταση με την 43χρονη Βουλγάρα, η οποία αναζητείται, βρισκόταν για χρόνια σε δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια του παιδιού τους.

Ο παππούς του παιδιού και πατέρας του θύματος φέρεται να είχε ανοίξει στον εγγονό του, το 2005, λογαριασμό με ποσό που ξεπερνούσε τις 200.000 ευρώ, και με συνδικαιούχους τους γονείς του παιδιού.

Η σχέση του ζευγαριού όμως πήρε την κάτω βόλτα, ενδεχομένως λόγω του σπάταλου τρόπου ζωής της μητέρας και το ζευγάρι χώρισε τελικά, μετά από τρία χρόνια, το 2008.

Έκτοτε η επιμέλεια του παιδιού ήταν «μήλο της έριδος» μεταξύ των γονιών.

Αρχικά δόθηκε στη μητέρα, υπό όρους, τους οποίους όμως εκείνη παραβίασε, φεύγοντας από την Ελλάδα για τη Βουλγαρία, μαζί με το παιδί.

Σε βάρος της εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, μετά από δικαστική προσφυγή του πατέρα-θύματος.

Όταν η εκείνη εμφανίσθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος, συνελήφθη και το παιδί «επέστρεψε» στον πατέρα του.

Τελικά η επιμέλεια δόθηκε και πάλι στη μητέρα, με την προϋπόθεση να έχει επαφή και με τον πατέρα του.

Υπενθυμίζεται ότι η τύχη της μητέρας αγνοείται περίπου από την περίοδο που χάθηκαν και τα ίχνη του άτυχου 63χρονου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here