Η Κέιτ Μίντλετον το νέο πρόσωπο της βρετανικής οδοντιατρικής!

0
6

 

Το βρετανικό χαμόγελο παίρνει πίσω το αίμα του από τους Αμερικανούς, οι οποίοι συνήθιζαν να λένε ανέκδοτα για την υγεία των δοντιών των Βρετανών. Η εφημερίδα Telegraph πόσταρε στο twitter και φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον (εκτόπισε τον Όστιν Πάουερς) και την ανακήρυξε ως το νέο πρόσωπο της βρετανικής οδοντιατρικής.

Τα στοιχεία μιλούν από μόνα τους. Κα τα χαμόγελα προδίδουν την στοματική και οδοντική υγεία. Σύμφωνα με επιστημονική έρευνα που έγινε σε Αγγλία και ΗΠΑ και δημοσιεύτηκε στην Βρετανική Ιατρική Επιθεώρηση, περισσότερα δόντια λείπουν στους Αμερικανούς από ό,τι στους Βρετανούς (7,31 έναντι 6,97). Η μελέτη καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η στοματική υγεία των πολιτών των ΗΠΑ δεν είναι καλύτερη από αυτή των Άγγλων.

Θρίαμβος για τους Βρετανούς, οι οποίοι μέχρι χθες είχαν ως πρότυπο…οδοντικής υγείας τον Βρετανό μυστικό πράκτορα Όστιν Πάουερς (τον υποδύθηκε ο Μάικ Μάγερς) με το φονικό χαμόγελο. Ο τίτλος άλλωστε της έρευνας είναι «Austin Powers Bites Back» και οι Βρετανοί «εκδικήθηκαν» με το χαμόγελο της Κέιτ Μίντλεντον, που θα μπορούσε να διαφημίζει οδοντόπαστα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here