Η κόντρα των δημάρχων για το αποτεφρωτήριο

0
5

 

 

  Αντιπαράθεση σημειώνεται μεταξύ των δημάρχων Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη και Δέλτα, Μίμη Φωτόπουλου, σχετικά με τη χωροθέτηση ή μη του αποτεφρωτηρίου στην περιοχή της Σίνδου.

«Προχωράμε στην προκήρυξη διαγωνισμού για ένα χώρο που θα πληροί τις προδιαγραφές που προβλέπονται από το νόμο. Απλώς υπενθυμίζω ότι τα αέρια απόβλητα ενός αποτεφρωτηρίου είναι λιγότερο επικίνδυνα από ότι το τζάκι του σπιτιού» ανέφερε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, σχετικά με τη δημιουργία αποτεφρωτηρίου.

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση του δημάρχου Δέλτα, που χαρακτήριζε «αυθαιρεσία και έλλειψη σεβασμού προς την τοπική κοινωνία να εξαγγέλλεται από τον κ. Μπουτάρη αποτεφρωτήριο στη Σίνδο«.

«Οι πολίτες του Δήμου Δέλτα δεν είναι πολίτες β’ κατηγορίας. Και δεν δεχόμαστε κανείς να τους αντιμετωπίζει ως τέτοιους επιβάλλοντας με το έτσι θέλω καταστάσεις. Ας ψάξει ο κ. Μπουτάρης οικόπεδο αλλού… Για μας η Θεσσαλονίκη δεν τελειώνει στις ανάγκες του κέντρου της πόλης. Εμείς προσδοκούμε στην ανάπτυξη της Μητροπολιτικής Θεσσαλονίκης, από τα Μάλγαρα μέχρι την Επανομή κι από το Ωραιόκαστρο μέχρι το Χορτιάτη. Και αγωνιζόμαστε γι’ αυτήν» τονίζεται στην ανακοίνωση του κ. Φωτόπουλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here