Η Μαργαρίτα είχε εραστή -Το αποκαλύπτει για να εκδικηθεί τον Ανδρέα…

1
26

 

 

Γιατί, άραγε, μια γυναίκα 92 ετών αισθάνεται την ανάγκη να βγάλει στη φόρα όλα τα κρυμμένα μυστικά του γάμου της; Πολύ περισσότερο όταν ο άλλοτε σύζυγός της δεν ζει, ώστε να μπορέσει ενδεχομένως να απαντήσει σε κάποια από αυτά;

Το ερώτημα γίνεται πιεστικότερο όταν η γυναίκα αυτή υπήρξε σύζυγος, μητέρα και νύφη τριών πρωθυπουργών. Όπως καταλάβατε αναφέρομαι στη Μαργαρίτα Παπανδρέου, η οποία αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τις κρυφές πλευρές της σχέσης της με τον Ανδρέα, αλλά και το προσωπικό της μυστικό.

Αξιολογώντας τις αποκαλύψεις του βιβλίου «Έρωτας και εξουσία», όλοι θα κατέληγαν στο ίδιο συμπέρασμα: η σημαντικότερη είναι εκείνη που αφορά τον παράνομο δεσμό της με έναν Γάλλο αξιωματικό, του οποίου τα στοιχεία δεν παραθέτει. Γράφει μόνο ό,τι ήταν 55 ετών, όταν εκείνη είχε πατήσει τα 65, ότι έμοιαζε με τον Κεργκ Ντάγκλας, και ότι βρίσκονταν επί 2 χρόνια.

Η γνώμη μου είναι ότι έγραψε το βιβλίο, ακριβώς για να φέρει στο φως αυτή την υπόθεση. Για να αποδείξει ότι και εκείνη «μπορούσε» να έχει θυελλώδεις δεσμούς με μικρότερούς της και, μάλιστα, κούκλους -όχι σαν την «αεροσυνοδό», όπως αποκαλεί συνεχώς τη Δήμητρα Λιάνη.

Η γυναίκα που ζει στην Ελλάδα περισσότερα από 40 χρόνια, αλλά αρνήθηκε να μάθει ελληνικά, προσπαθεί να αλλάξει την εικόνα της «εγκαταλελειμένης» συζύγου και, βέβαια, εκδικείται τον Ανδρέα -έστω και αν εκείνος δεν θα το μάθει ποτέ…

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here