Η μαρτυρία υπέρ της Κωνσταντοπούλου: «Ο υπάλληλος της επιτέθηκε»

0
3

Νέα διάσταση στην υπόθεση με τις κατηγορίες εις βάρος της Ζωής Κωνσταντοπούλου για το περιστατικό στην Αιδηψό δίνει η μαρτυρία ενός πρώην αστυνομικού που βρέθηκε στο βενζινάδικο.

Όπως αποκάλυψε ο αυτόπτης μάρτυρας, Βαγγέλης Βενετής στο ertopen.com, η πρόεδρος της Βουλής δέχθηκε επίθεση από τον υπάλληλο του πρατηρίου υγρών καυσίμων χωρίς να αντιδράσει ενώ το επεισόδιο έληξε και με την παρέμβαση του ίδιου.

Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα, η  Κωνσταντοπούλου κατευθύνθηκε σε πρατήριο υγρών καυσίμων που βρίσκεται στον παραλιακό δρόμο της Αιδηψού, όπου και ρώτησε αν υπήρχε η δυνατότητα να αλλάξει το λάστιχο του αυτοκινήτου της. Ο υπάλληλος του πρατηρίου, Νίκος Αλατσατιανός, της είπε ότι δεν έχει αυτή τη δυνατότητα γιατί δεν διαθέτει τα κατάλληλα εργαλεία.

Η Κωνσταντοπούλου έφυγε από το πρατήριο χωρίς να υπάρξει κανένας άλλος διάλογος και με τη βοήθεια οικείου προσώπου της άλλαξε τελικά το λάστιχο του αυτοκινήτου και στη συνέχεια μετέβη σε φιλικό της σπίτι.

Την επόμενη ημέρα, Δευτέρα του Πάσχα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου πήγε και πάλι στο ίδιο βενζινάδικο και ζήτησε από τον υπάλληλο να της βάλει αέρα στο αλλαγμένο λάστιχο και, αν μπορεί, να ελέγξει την πίεση και στα υπόλοιπα ελαστικά. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου των ελαστικών, η Κωνσταντοπούλου παρέμεινε μέσα στο όχημα της. Όταν επεχείρησε να φύγει από το πρατήριο, διαπίστωσε ότι τα ελαστικά του αυτοκινήτου χάνουν αέρα. Ακινητοποίησε το όχημα της και ζήτησε από τον υπάλληλο να τα ελέγξει ξανά.

Τότε ο υπάλληλος του πρατηρίου σε έντονο ύφος άρχισε να φωνάζει επαναλαμβάνοντας τη φράση:

«Δεν είμαστε βουλκανιζατέρ». Μάλιστα σταδιακά ύψωσε τον τόνο της φωνής του και επιτέθηκε στην κ. Κωνσταντοπούλου με κοσμητικά επίθετα.

Ο κ. Βενετής, είναι πρώην αστυνομικός που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο πρατήριο για να βάλει βενζίνη στο αυτοκίνητο του με τη σύζυγό του και το γιο τους.

Όταν είδε τον υπάλληλο σε έξαλλη κατάσταση, όπως καταγγέλλει, παρενέβη και του ζήτησε να ηρεμήσει.

«Γιατί της μιλάς έτσι;» ρώτησε και πλησιάζοντας διαπίστωσε ότι μέσα στο όχημα βρισκόταν η πρόεδρος της Βουλής. Τότε, ο κ. Βενετής απευθύνθηκε για δεύτερη φορά στον υπάλληλο και τον κάλεσε να σταματήσει να φωνάζει, λέγοντας: «Είναι η πρόεδρος της Βουλής, δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις».

«Αυτή είναι. Καλά της τα λέει ο Γιακουμάτος», είπε στην κ. Κωνσταντοπούλου ο υπάλληλος, σύμφωνα με τον κ. Βενετή, και στη συνέχεια άρχισε να βρίζει το σύζυγο και την οικογένεια της. «Χρειάστηκε να παρέμβω και να τον συγκρατήσω τρεις φορές», δήλωσε ο κ. Βενετής επισημαίνοντας πως η πρόεδρος της Βουλής δεν βγήκε από το αυτοκίνητο της και δεν μίλησε προς τον υπάλληλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here