Η ΝΔ απαντά στον Τσίπρα: Μόνη λύση οι εκλογές

0
5

 

Η Νέα Δημοκρατία ζήτησε και ζητά ως μόνη λύση τις εκλογές,τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, αναφερόμενος στα όσα είπε ο πρωθυπουργός για τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών.

«Στην πρώτη εμφάνισή του, μετά από 15 ημέρες θερινής αφωνίας, ο κ. Τσίπρας σπεύδει να εκφράσει την ενόχλησή του για τα σενάρια εκλογολογίας που αναφέρουν διεθνή έντυπα και τα οποία ανακυκλώνουν στελέχη της κυβέρνησής του» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο κ. Κουμουτσάκος.

Και συνεχίζει: «Επαναλαμβάνουμε ότι με ύβρεις και ανοησίες δεν ξορκίζονται οι εξελίξεις. Το άγχος και ο εκνευρισμός του κ. Τσίπρα δεν οφείλονται στα δημοσιεύματα, αλλά στα αδιέξοδα που συσσώρευσε η πολιτική του. Ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο -των άλυτων προβλημάτων και των αδιεξόδων- η Νέα Δημοκρατία ζήτησε και ζητά ως μόνη λύση τις εκλογές. Για να μπει τέλος στη σημερινή γκρίζα πραγματικότητα που βιώνουμε όλοι οι Έλληνες. Και από την οποία δε μπορεί να μας βγάλει η κυβέρνηση που τη δημιούργησε» καταλήγει ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here