Η νταντά αποκεφάλισε το κοριτσάκι που φυλούσε «κατ’ εντολή του Αλλάχ»

0
9

 

«Κατ’ εντολή του Αλλάχ»ενήργησε όπως υποστήριξε η νταντά που συνελήφθη στη Μόσχα να κρατά στη μέση του δρόμου το κεφάλι ενός παιδιού, κατά την απολογία της στο δικαστή, ο οποίος διέταξε την προφυλάκισή της.

Η 38χρονη Ουζμπέκα Γκουλτσέχρα Μπομποκούλοβα συνελήφθη τη Δευτέρα κοντά σε σταθμό του μετρό στη βορειοανατολική Μόσχα ενώ περπατούσε κρατώντας το κομμένο κεφάλι ενός μικρού κοριτσιού, φωνάζοντας ότι είναι «τρομοκράτης».

«Αυτό με διέταξε ο Αλλάχ» να κάνω, δήλωσε στους δημοσιογράφους κατά την άφιξή της στην ακροαματική διαδικασία. Ο δικαστής διέταξε γρήγορα την προφυλάκισή της έως τις 29 Απριλίου, έπειτα από αίτημα των ανακριτών.

Κλεισμένη μέσα σε κλουβί, η Μπομποκούλοβα έκανε ασυνάρτητες δηλώσεις, με παράπονα και προφητικά λόγια, λίγο πριν από την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας.

«Ο Αλλάχ στέλνει τον δεύτερο προφήτη για να φέρει νέα της ειρήνης, καλημέρα σε όλους. Πεινάω, θα πεθάνω σε μια εβδομάδα, αυτό είναι το τέλος του κόσμου, μού απαγόρευσαν να φάω. Γεια σε όλους», είπε και ολοκλήρωσε τις δηλώσεις της πριν χαιρετίσει τους δημοσιογράφους.

Η δικαιοσύνη άρχισε τη διενέργεια έρευνας για τη «δολοφονία μικρού παιδιού», ενώ τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης διερωτώνται για τα κίνητρα της Ουζμπέκας την οποία αποκαλούν «αιμοδιψής νταντά» και χαρακτηρίζουν άλλοτε ως «παράφρονα» άλλοτε ως «τρομοκράτη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here