Η στιγμή που ο Μπραχίμ Αμπντεσλάμ ανατινάζεται μέσα σε καφέ στο Παρίσι (ΒΙΝΤΕΟ)

0
13

 

Για πρώτη φορά προβλήθηκε στη Γαλλία το βίντεο που δείχνει τη στιγμή που ο Μπραχίμ Αμπντεσλάμ ανατινάσσεται μέσα σε καφέ του Παρισιού, στη διάρκεια των επιθέσεων του περασμένου Νοεμβρίου.

Τη στιγμή της ανατίναξης του 31χρονου κατέγραψε το κύκλωμα ασφαλείας στη brasserie Comptoir Voltaire.

Ήταν η 13η Νοεμβρίου, τη νύχτα εκείνη που το Ισλαμικό Κράτος προκάλεσε μακελειό στη γαλλική πρωτεύουσα με σειρά επιθέσεων στο Μπατακλάν, το Σταντ ντε Φρανς αλλά και εστιατόρια και καφέ της πόλης.

Ο Αμπντεσλάμ, Γάλλος υπήκοος μεγαλωμένος στις Βρυξέλλες, φαίνεται λίγο πριν τις 10 το βράδυ να μπαίνει στο καφέ, όπου τον είχε αφήσει ένα αυτοκίνητο.

Περπατά προς ένα άδειο τραπέζι, σκύβει το κεφάλι του, φέρνει το αριστερό του χέρι στο μέτωπό του και πυροδοτεί τη ζώνη με εκρηκτικά που φορούσε.

Οι σκηνές είναι ανατριχιαστικές. Το σκληρό βίντεο προβλήθηκε για πρώτη φορά από το γαλλικό κανάλι M6 το βράδυ της Κυριακής στην εκπομπή «Zone Interdite» (Απαγορευμένη Ζώνη).

Ο Μπραχίμ Αμπντεσλάμ ήταν αδελφός του 26χρονου Σαλάχ Αμπντεσλάμ, ο οποίος επέζησε το μοιραίο βράδυ της 13ης Νοεμβρίου καθώς δεν πυροδότησε τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένος, έξω από το Σταντ ντε Φρανς.

Τελικά ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ συνελήφθη τον περασμένο μήνα στις Βρυξέλλες και αναμένεται να εκδοθεί στο Παρίσι, όπου και θα δικαστεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here