Η… τύχη του «Σόφο» αγνοείται

0
4

 

Πριν από τον τρίτο αγώνα με την ΑΕΚ, για τα προημιτελικά της Basket League, ο σέντερ Σοφοκλής Σχορτσιανίτης ενημέρωσε τον Σούλη Μαρκόπουλο πως δεν μπορεί να αγωνιστεί στο παιχνίδι.

Πράγματι, βγήκε από τα αποδυτήρια με πολιτικά και παρακολούθησε το πρώτο μέρος από την άκρη του πάγκου. Το παράδοξο της υπόθεσης, όμως, είναι πως έφυγε από το ΟΑΚΑ, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, χωρίς να ενημερώσει κανέναν για το λόγο της κίνησής του.

Φυσικά, την επόμενη μέρα δεν παρευρέθηκε στο αποχαιρετιστήριο δείπνο της ομάδας και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ τον αναζητούν. Κανείς δεν ξέρει τι έχει συμβεί και, ουσιαστικά, η… τύχη του αγνοείται.

Αξίζει να σημειωθεί πως, από τον Δεκέμβριο που ο «Σόφο» υπέγραψε το κανονικό του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, δεν υπήρξε ποτέ κάποιο θέμα την πληρωμή του. Ωστόσο, συνεχώς προέκυπτε κάποιο θέμα και έχασε πολλά παιχνίδια της ομάδας.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θεωρούν πως ο «Σόφο» κρέμασε την ομάδα και πως αποτέλεσε μία από τις βασικές αιτίες για την εικόνα που παρουσίασε ο ΠΑΟΚ με τα πολλά στραβοπατήματα και σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Άλλωστε, σε πολλά σημεία της σεζόν, ο ΠΑΟΚ έδειχνε εικόνα αποσύνθεσης που δεν θύμιζε σε τίποτα την ομάδα-οικογένεια των προηγούμενων ετών που βασιζόταν στη συνέπεια και τη σταθερότητα.

Πηγή: SDNA

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here