Η Ζωή εμφανίστηκε με… άγριες διαθέσεις στο Ίδρυμα της Βουλής

0
9

 

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου,εμφανίστηκε στα… παλιά της λημέρια, λαμβάνοντας μέρος στη συνεδρίαση του Ιδρύματος της Βουλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατήγγειλε διπλοεγγραφές στον προϋπολογισμό του Ιδρύματος και υποστήριξε ότι υπάρχουν τιμολόγια που έχουν πληρωθεί από τη Βουλή και έχουν μπει και στον προυπόλογισμό του Ιδρύματος.
Οι ίδιες μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε να λάβει στα χέρια της όλα τα σχετικά παραστατικά με σκοπό να τα μελετήσει.

Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης δεσμεύθηκε ότι θα παραδώσει στην Ζωή Κωνσταντοπούλου τα έγγραφα που ζητούσε και όρισε νέα συνεδρίαση του ΔΣ του Ιδρύματος της Βουλής την ερχόμενη εβδομάδα.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης η στάση της Ζωής Κωνσταντοπούλου έφερε και την αντίδραση αρκετών εκ των παριστάμενων. Οι πληροφορίες λένε ότι ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Σιούφας υποστήριξε ότι κατά την επτάμηνη θητεία της, η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν ασχολήθηκε ούτε μια φορά με την διαχείριση του Ιδρύματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ΔΣ του Ιδρύματος της Βουλής, συμμετέχουν εξ οφίτσιο και όλοι οι πρώην πρόεδροι της Βουλής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here