Η Ζωή στρέφει τα βέλη της εναντίον του Φίλη

0
12

 

Με μια ανάρτηση στην προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου αφήνει αιχμές κατά του νυν υπουργού Παιδείας για τα χρόνια που ήταν διευθυντής στην εφημερίδα Αυγή.

Αφορμή υπήρξε ένα σκέλος της δήλωσής του υπουργού Παιδείας για τη γιορτή των Τριών Ιεραρχών.
«Οι τρεις εορταζόμενοι άγιοι της Εκκλησίας είχαν όλοι τους, σε διαφορετικό βαθμό ο καθένας, βαθιά αγάπη για τα ελληνικά γράμματα, γνώριζαν σε βάθος και πλάτος την ελληνική παιδεία, διέθεταν εκπληκτική ελληνομάθεια», αναφέρει ο κ. Φίλης στη δήλωσή του και συμπληρώνει: «Δεν διαχώρισαν ποτέ την πίστη στον Θεό από την έγνοια για τον φτωχό και τον ξένο και προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα, κάνοντας οι ίδιοι πράξη στη ζωή τους, τη διδαχή τους, ότι όποιος νοιάζεται τους φτωχούς δεν μπορεί να είναι ο ίδιος «σωρευτής πλούτου».

Αλλά η τελευταία φράση του φαίνεται πως δεν άρεσε στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία σχολίασε: «Ο Ν. Φίλης αναφέρθηκε, λέει, στην ανιδιοτέλεια των τριών ιεραρχών. Ώρα απολογισμού για τους πακτωλούς που διαχειρίστηκε ως διευθυντής της Αυγής».

Ο Ν. Φίλης αναφέρθηκε, λέει, στην ανιδιοτέλεια των τριών ιεραρχών. Ώρα απολογισμού για τους πακτωλούς που διαχειρίστηκε ως δ/ντής της Αυγής.

Δημοσιεύτηκε από Ζωή Κωνσταντοπούλου – Zoe Konstantopoulou στις Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here