Χαμηλά ποσοστά για το δελτίο της ΕΡΤ με Χαρίτο -Χρειάζεται ενίσχυση

0
3

Eξαιρετικά χαμηλά ήταν τα ποσοστά του κεντρικού δελτίου της νέας ΕΡΤ, τις δυο πρώτες μέρες της νέας εβδομάδας, πράγμα που σημαίνει ότι χρειάζεται επειγόντως ενίσχυση.
Παρότι οι εξελίξεις ήταν πυκνές, μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων την Κυριακή στις Βρυξέλλες, οι τηλεθεατές δεν έδειξαν διάθεση να στραφούν προς την κρατική τηλεόραση για να ενημερωθούν.

Τη Δευτέρα με τις ειδήσεις που παρουσιάζει ο Πάνος Χαρίτος συντονίστηκαν μόλις 116 χιλιάδες τηλεθεατές (ποσοστό 3,9%), ενώ την ίδια ώρα το δελτίο του Σκάι με τη Σία Κοσιώνη παρακολούθησαν 325 χιλιάδες τηλεθεατές (ποσοστό 11,2%).

Την Τρίτη τα πράγματα βελτιώθηκαν κάπως, χωρίς ωστόσο να αλλάξει η κεντρική εικόνα. Το δελτίο της ΕΡΤ παρακολούθησαν 139 χιλιάδες τηλεθεατές, ενώ του Σκάι 373 χιλιάδες (ποσοστό 12,4%).

Αντίθετα, «σκίζει» το μεσημεριανό δελτίο της κρατικής τηλεόρασης που μεταδίδεται στις τρεις και παρουσιάζει ο Αντώνης Αλαφογιώργος.
Τη Δευτέρα το παρακολούθησαν 352 χιλιάδες τηλεθεατές (15,5%) και την Τρίτη 311 χιλιάδες (12,8%).

Σαφώς καλύτερα από το κεντρικό δελτίο πηγαίνει και το δελτίο στις 6 το απόγευμα, που παρουσιάζει η Αντριάνα Παρασκευοπούλου.
Τη Δευτέρα το παρακολούθησαν 146 χιλιάδες τηλεθεατές και την Τρίτη 229 χιλιάδες τηλεθεατές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here