Βόλος – Ηλικιωμένος έστειλε μήνυμα στην κόρη του και αυτοκτόνησε

0
15

 

Νεκρός εντοπίστηκε σε βραχώδη ακτή στον Κατηγιώργη Μαγνησίας 70χρονος Θεσσαλονικιός. Σύμφωνα με την αστυνομία ο ηλικιωμένος είχε ενημερώσει την κόρη του με μήνυμα για την πρόθεσή του να προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα.

Ο 70χρονος έπεσε στον γκρεμό από ύψος 80 μέτρων. Η περιοχή στην οποία κατακρημνίστηκε ήταν τόσο βραχώδης, ώστε ούτε οι αστυνομικοί, ούτε και οι πυροσβέστες κατάφεραν να προσεγγίσουν και χρειάστηκε η συνδρομή του Λιμενικού Σταθμού Τρικερίου.

Το πτώμα του  παρελήφθη από τους λιμενικούς, οι οποίοι τον μετέφεραν νεκρό στη στεριά διά θαλάσσης. Η επιχείρηση ανάσυρσής του έληξε αργά το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας. Οι έρευνες για την αναζήτηση του 70χρονου είχαν ξεκινήσεοι από λίγο μετά το μεσημέρι. Η οικογένειά του απευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μηλεών και ζήτησε βοήθεια, καθώς ανησύχησε που δεν έδινε σημεία ζωής.

Ο 70χρονος επισκεπτόταν ανά τακτά διαστήματα το Πήλιο καθώς διατηρούσε εξοχική κατοικία. Το Αστυνομικό Τμήμα Μηλεών απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και απέδωσε τον θανάσιμο τραυματισμό του 70χρονου σε αυτοκτονία και όχι σε δολοφονία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here