Μega: Χωρίς κεντρικό δελτίο, απόψε, και Kαμπουράκη -Οικονομέα, αύριο

0
16

Τελικά, οι εργαζόμενοι στο Mega δεν αποδέχθηκαν την πρόσκληση του διευθυντή ειδήσεων Μανόλη Καψή να εργαστούν ώστε να μεταδοθεί κανονικά απόψε το κεντρικό δελτίο.. Θα κάνουν στάση εργασίας από τις 6 το απόγευμα έως τις 10 το βράδι, όπως είχαν αποφασίσει. Έτσι, το Mega θα είναι απόν σε ένα βράδι που κρίνεται το μέλλον της Βρετανίας, αλλά και της ενωμένης Ευρώπης.

Δεν θα μεταδοθεί, όμως, και η Κοινωνία ώρα Μega (Καμπουράκης -Οικονομέας) αύριο το πρωί, λόγω νέας στάσης εργασίας από τις 6 έως τις 10.

Όπως αναφέρει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, αποφάσισε την κήρυξη νέων κυλιόμενων 4ωρων στάσεων εργασίας για όλους τους δημοσιογράφους, οι οποίοι εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό «MEGA» και στην ιστοσελίδα «megatv.com» ως εξής:

·       Από τις 18.00 έως τις 22.00 της Πέμπτης, 23 Ιουνίου 2016
·       Από τις 06.00 έως τις 10.00 της Παρασκευής, 24 Ιουνίου 2016

Οι απεργιακές κινητοποιήσεις συνεχίζονται έπειτα από την αθέτηση της δέσμευσης της εργοδοσίας να καταβάλει τις οφειλόμενες αποδοχές προς τους συναδέλφους δημοσιογράφους του β’ 15νθημέρου του μηνός Απριλίου και τις αποδοχές του μηνός Μαΐου 2016, καθώς και την ελλιπή πληροφόρηση των εργαζομένων, γεγονός το οποίο δημιουργεί κλίμα ανασφάλειας και αβεβαιότητας.
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ ζητεί:
·       Την άμεση καταβολή όλων των οφειλομένων αποδοχών προς τους συναδέλφους δημοσιογράφους.
·       Την άμεση ενημέρωση όλων των εργαζομένων επί των προβλημάτων που αφορούν στη λειτουργία του Τ/Σ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here