Χρυσοβελώνη: Αν οι αγρότες επιδιώκουν να ρίξουν την κυβέρνηση, δεν θα τα καταφέρουν

0
3

 

Αμφιβολίες για την «αθωότητα» των συνεχιζόμενων δυναμικών κινητοποιήσεων των αγροτών, από τη στιγμή που αρνούνται το διάλογο και τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, εκφράζει η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, υπογραμμίζοντας ότι αν σκοπεύουν να ανατρέψουν την κυβέρνηση δεν θα τα καταφέρουν.

«Οι αγρότες δεν προσέρχονται στο διάλογο και εμένα αυτό μου γεννά πάρα πολλές αμφιβολίες και υποψίες ως προς την αθωότητα, αν μπορώ να το πω έτσι, των κινητοποιήσεων» είπε η Mαρίνα Χρυσοβελώνη, μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM».

Η ίδια υπενθύμισε, ότι τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν συνηθισμένο να καλεί ο πρωθυπουργός σε διάλογο τους αγρότες, είπε ότι άλλοι επαγγελματικοί κλάδοι προσέτρεξαν στο διάλογο, ενώ οι αγρότες -όπως υπογράμμισε- κλήθηκαν, αλλά αρνούνται να παραστούν ακόμα και στην αυριανή συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου.

«Τι επιδιώκουν οι αγρότες; να ρίξουν την κυβέρνηση; Ε, δεν θα τα καταφέρουν» είπε χαρακτηριστικά, ενώ σε ερώτηση ποια από τα αιτήματα των αγροτών θα μπορούσε να ικανοποιήσει η κυβέρνηση, η πρώην βουλευτής επισήμανε ότι ο πρωθυπουργός έχει «πάντα την πόρτα ανοιχτή» και χαρακτήρισε αναγκαία την έναρξη διαλόγου ανάμεσα στις δύο πλευρές.

«Είναι δικαίωμα τους καθενός να κάνει κινητοποιήσεις και πορείες, αλλά από ‘κει και πέρα ας έρθουμε λίγο στα πραγματικά δεδομένα. Θα πρέπει και οι αγρότες να λογικευτούν και να αποδείξουν ότι πραγματικά δεν επιδιώκουν κάτι άλλο» είπε το στέλεχος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων

Στο μεταξύ, σχολιάζοντας τα όσα είπε ο υπουργός Άμυνας στη Realnews για το ενδεχόμενο διενέργειας εκλογών, η κ. Χρυσοβελώνη επισήμανε ότι δεν είναι δυνατόν η χώρα να εκβιάζεται συνεχώς από τους δανειστές και ότι στις δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα.

Υπενθύμισε, όμως, ότι ο κ. Καμμένος στην ίδια συνέντευξη αναφέρει ότι έγιναν πρόσφατα εκλογές, ότι ο ελληνικός λαός αποφάσισε και ότι εκτός απροόπτου εκλογές θα ξαναγίνουν το 2019.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here