«Ηχηρή» παραίτηση από τους ΑΝΕΛ- Αποχώρησε ο γαμπρός της Χρυσοβελώνη

0
2

 

Κάνοντας λόγο για «ναπολεοντική» συμπεριφορά εκ μέρους του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου, αποχώρησε από το κόμμα ο γαμπρός της υφυπουργού Μεταφορών Μαρίνας Χρυσοβελώνη, Χρήστος Χρηστάκης.

Μάλιστα ο κ.Χρηστάκης ζητεί συγγνώμη και από όσους έπεισε να ψηφίσουν τους ΑΝΕΛ.

«Ο καθένας έχει το δικαίωμα των απόψεών του» απαντά η Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Στην ανακοίνωση που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό του στο Facebook, ο κ. Χρηστάκης αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Μετά την ψήφιση του ασφαλιστικού «ταφόπλακα» για τις επόμενες γενιές και το φορολογικό «λαιμητόμο» για την ανάπτυξη και τον κοινωνικό ιστό, που θα οδηγήσει εντέλει στην ολοκληρωτική καταστροφή της μικρομεσαίας τάξης , το κίνημα των ΑΝΕΛ δεν έχει λόγο ύπαρξης στο πολιτικό σκηνικό . Ξεπερνώντας όλες τις κόκκινες γραμμές και αρχές του το Κίνημα έχει μεταλλαχθεί ριζικά, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που από ρυθμιστής και αναγκαίο καλό παίζει πλέον τον ρόλο του «χρήσιμου ηλιθίου» σε μια επικίνδυνη κυβέρνηση που συνεχίζει το έργο των προηγούμενων, δηλαδή την εξαθλίωση του ελληνικού λαού .

Ασχολήθηκα με την πολιτική για να εκθέσω πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις και ΟΧΙ για να με εκθέτουν , όπως κάνουν η «ναπολεοντική» συμπεριφορά του Προέδρου του Κινήματος ,κ.Πάνου Καμμένου αλλά και του κομματικού στρατού, των αυλοκολάκων παλαμοκροτητών που έχουν παραμείνει ….πλην ελάχιστων ρομαντικών και ανιδιοτελών εργατών .

Συνεπώς, υποβάλω την παραίτηση μου από μέλος του Εθν. Συμβουλίου των ΑΝΕΛ και από μέλος του Κινήματος .

Ζητώ συγγνώμη από όλους όσους έπεισα να ψηφίσουν τους ΑΝΕΛ και αυτή την στιγμή νιώθουν προδομένοι. Παραμένοντας Ενεργός Πολίτης υπόσχομαι να μην επαναλάβω το ίδιο λάθος!

Μετά τιμής
Χρήστος Χρηστάκης».

Μαρίνα Χρυσοβελώνη: Ο καθένας έχει το δικαίωμα των απόψεών του

«Δεν θα σχολιάσω την πολιτική απόφαση που πήρε μέλος της οικογένειάς μου, για την οποία και λυπάμαι, καθώς ο καθένας έχει το δικαίωμα των όποιων απόψεων του.

Σημασία έχει – κι αυτό υπερισχύει – ότι θα συνεχίσω να προσφέρω με προσήλωση τις υπηρεσίες μου στο Κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, του οποίου ηγείται ο Πάνος Καμμένος στον οποίο έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Σας παραπέμπω στη χθεσινή μου δήλωση που δείχνει την πεποίθησή μου για τη θετική πορεία που παίρνει η χώρα με την έξοδο από την κρίση και τα μνημόνια», ανέφερε η κα Χρυσοβελώνη κρατώντας σαφείς αποστάσεις από τον γαμπρό της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here