Η αγάπη του πατέρα ταξίδεψε 15 χρόνια και έφερε δάκρυα συγκίνησης…

0
28
Όταν ένας τριαντάχρονος πήρε στα χέρια του την ευχετήρια κάρτα που του έδωσε η μητέρα του για τα γενεθλιά του δεν πίστευε στα μάτια του.  Ήταν γραμμένη από τον πατέρα του που είχε πεθάνει πριν από 15 χρόνια. Τι είχε συμβεί;
Παλεύοντας με τον καρκίνο και με τις πιθανότητες εναντίον του, ο άνδρας είχε τη διορατικότητα να καταλάβει πως δεν θα ζούσε για να δει τον γιο του να σβήνει τα 30 κεράκια της τούρτας.
Με την υποσημείωση «Love ya – Dad» και ένα αστείο τόσο παλιό που πια έμοιαζε παρωχημένο, η κάρτα έκρυβε την απίστευτη δύναμη της τρυφερότητας που μπορεί να τρέφει ένας πατέρας για το παιδί του.
«Ο πατέρας μου έφυγε από τη ζωή το 1999 ύστερα από μάχη με τον καρκίνο επί ένα χρόνο. Έπειτα από τόση χημειοθεραπεία και τόσα φάρμακα, δεν είχε πια καμία ποιότητα ζωής και συνειδητοποίησε πως ήταν η ώρα του να ‘φύγει’. Φαντάζομαι πως σε εκείνη τη φάση αγόρασε κάρτες για μένα και τον αδελφό μου, για τα γενέθλια- ορόσημο. Με αιφνιδίασε τελείως και με έκανε πολύ χαρούμενο. Ένιωσα σαν να είναι ακόμα εδώ, κρατώντας στα χέρια μου κάτι που είχε αγγίξει κι εκείνος και δεν είχα ξαναδεί ποτέ, κάτι που υπέγραψε ο ίδιος, σαν να το είχε κάνει. χθες», περιέγραψε ο χρήστης του Reddit ChrisBenRoy.
Την κάρτα του έδωσε η μητέρα του, που την είχε φυλάξει τόσα χρόνια, προκαλώντας του ρίγη συγκίνησης. 
«Έχω ζήσει περισσότερα χρόνια χωρίς τον πατέρα μου παρά μαζί του», εξήγησε, «κι έτσι αυτές οι μικρές στιγμές που τον φέρνουν ξανά μέσα στη ζωή μου είναι απίστευτες. Έκλαψα, αλλά ήταν από χαρά», πρόσθεσε.
«Φαντάζομαι πως ήταν πολύ άρρωστος όταν έγραψε την κάρτα», κατέληξε, «κι έτσι αναρωτιέμαι τι μπορεί να έχει σχεδιάσει για όταν παντρευτώ ή για όταν κλείσω τα σαράντα.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here