Η αγκαλιά Βενιζέλου στη Φώφη και η αμηχανία του Λοβέρδου

0
12
ЁяՓɁ ʁɠԙ͠ĕϠK˙͠ՐϘǖə͠Бυđٍ MđŁ ˏ…фϕ ʁɠτՓӅ`ʙ͓ԁ͔ɍϐϕˏ ϠPő׏̅͏ӠБυđϓ ԏՠЁӏʠŕCÅˏӠ…͉ƅˏӠЁхęӅ Ӈ̅с ӔǍ ͅ`БυđϠ֙և Å͍njT`ԇ͠Бυđʼn`ԏՠʉ͇́ԏӭ-֙ԏ בǓԏӠ̐ύǓ//EURIOKINISSI

 

Με μια ζεστή αγκαλιά υποδέχτηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος τη νέα πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, στην τελετή που οργανώθηκε στα γραφεία του κόμματος.

Ο απερχόμενος πρόεδρος έδειχνε απελευθερωμένος και χαλαρός, ενώ η διάδοχός του στην ηγεσία συγκινημένη.

Εμφανώς αμήχανος ήταν ο Ανδρέας Λοβέρδος, που την περισσότερη ώρα έμεινε με τα χέρια στην τσέπη. Αντίθετα, ευδιάθετος έδειχνε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Στην ομιλία του ο Ευάγγελος Βενιζέλος μίλησε για «ψέμματα» και για «κούφιες δημαγωγίες» του Αλέξη Τσίπρα και ευχήθηκε να έχει κάτι στο μυαλό του ο πρωθυπουργός.

Η  Φώφη Γεννηματά επεσήμανε την ιστορική ευθύνη και υποχρέωση του πρωθυπουργού να διασφαλίσει την ισότιμη συμμετοχή και παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη. «Η διαπραγμάτευση είναι εθνική υπόθεση που ξεπερνά τον πρωθυπουργό κι ένα κόμμα» σημείωσε.

Παράλληλα, δεσμεύτηκε να πάρει άμεσα πρωτοβουλίες για τη συγκρότηση ενός σύγχρονου σοσιαλδημοκρατικού φορέα με διάλογο, χωρίς αλαζονεία, με τις υπόλοιπες δυνάμεις του χώρου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here