Η απάντηση του Άδωνι στη μαντινάδα του Πολάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Για πέμπτη φορά, όπως ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης απουσιάζει από τη Βουλή και τις επίκαιρες ερωτήσεις ο αναπληρωτής υπουργό Υγείας Παύλος Πολάκης. Καυστικά σχολίασε το γεγονός ο κ. Γεωργιάδης ως εξής: «Ο κ. Πολάκης σήμερα αρνείται για πέμπτη συνεχόμενη φορά την παρουσία του στη Βουλή, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενη κοινοβουλευτική διαδικασία. Ίσως να μην γνωρίζει ο λαλίστατος κ. Πολάκης, ότι η παρουσία των υπουργών στη βουλή, στη διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου, δεν είναι προαιρετικής φύσεως. Δεν έρχονται εθελοντικά εδώ οι υπουργοί. Έρχονται υποχρεωτικά».

Επιπλέον, ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στις χθεσινές αναρτήσεις του κ. Πολάκη στο Facebook, καθώς επρόκειτο για μία μαντινάδα που τον αφορά απολύτως: «Αυτός είναι από την Κρήτη και κάνει ότι γουστάρει. Γράφει τη βουλή στα παλιά του τα παπούτσια».

 

Όπως έγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας αναφερόμενος στον κ. Γεωργιάδη:«Τηλεβιβλιοπώλη, άκουσα ότι περιφέρεσαι στα κλουβιά των παπαγάλων και με ύφος χιλίων καρδιναλίων μιλάς για μένα και τα Σφακιά. Αν θες να μάθεις τι λένε για μένα στα Σφακιά, κόπιασε να ρωτήσεις. Αναμένω 2-3 έγγραφα ακόμα, τα οποία θα έχω συγκεντρώσει μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Τότε θα λάβεις και τις απαντήσεις που ζητάς με την επίκαιρη ερώτησή σου», έγραψε το κυβερνητικό στέλεχος και στη συνέχεια παρέθεσε την παρακάτω μαντινάδα:

«Τις απαντήσεις που ζητάς,
σε μια βδομάδα θα ‘χεις
της γάτας της περίεργης
το πάθημα θα πάθεις»

 

 

Σχετικά Άρθρα


Αφήστε το σχόλιο σας

*